De weddingplanner 1
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 42 4 103 3 88 2 4 1 2

Peddelen en proosten

239

Rank 1724 Gelezen 274 Aan het lezen 4 Wil ik lezen 101 Favoriet 4 Recensies 7
Literatuur & Romans Spots 4   Topics 0

De weddingplanner is de nieuwe feelgood-serie van Marijke Vos, auteur van Van Chanel naar flanel, Alles op alles en Het staat in de sterren. De serie draait om Tessa, die als assistent-weddingplanner de voorbereidingen treft voor de bijzonderste bruiloften. Als Tessa onverhoopt haar baan bij een vervoersbedrijf verliest, vlak nadat ze gedumpt is door haar vriend Sander, denkt ze dat haar leven instort. Ze herpakt zich en begint zoals altijd met het maken van een stappenplan als houvast, en ze heeft haar beste vriendin Mimi om haar te herinneren aan de zonzijde: misschien is dit Tessa’s kans om haar passie na te jagen en haar droombaan te vinden. Gelukkig kan Tessa haar gedachten verzetten: ze gaat naar de bruiloft van studiemaatje Feline. Hoewel de bruid haar vriendin Maartje als weddingplanner heeft ingeschakeld, loopt de dag niet bepaald op rolletjes… Tessa schiet te hulp met haar organisatorische talent. Weten zij en Maartje de bruiloft toch nog tot een succes te maken?

+


Genre
Feelgood , Literatuur & Romans
Populaire fiction algemeen
Serie
De weddingplanner (1)
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Eerste editie
28 januari 2020
Laatste editie
28 januari 2020
ISBN
9789047205135


Boekinformatie wijzigen


Recensies (7)

Keuze van de redactie

Luchtig eerste deel in Kobo Plus-serie over weddingplannen

door: Diana Mom 2 reacties

Steeds meer Nederlandse auteurs wagen zich aan Kobo Exclusive-verhalen. Na onder andere Lis Lucassen, Jackie van Laren en Lisette Jonkman waagt ook Marijke Vos zich aan een serie die alleen te lezen is via Kobo Plus. Vos, die naast schrijven gek is op alles wat met tekst te maken heeft, schreef...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Peddelen en proosten

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken