Advertentie
De weddingplanner 1

Peddelen en proosten

23
Rank 273 Gelezen 26 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 20 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0

De weddingplanner is de nieuwe feelgood-serie van Marijke Vos, auteur van Van Chanel naar flanel, Alles op alles en Het staat in de sterren. De serie draait om Tessa, die als assistent-weddingplanner de voorbereidingen treft voor de bijzonderste bruiloften. Als Tessa onverhoopt haar baan bij een vervoersbedrijf verliest, vlak nadat ze gedumpt is door haar vriend Sander, denkt ze dat haar leven instort. Ze herpakt zich en begint zoals altijd met het maken van een stappenplan als houvast, en ze heeft haar beste vriendin Mimi om haar te herinneren aan de zonzijde: misschien is dit Tessa’s kans om haar passie na te jagen en haar droombaan te vinden. Gelukkig kan Tessa haar gedachten verzetten: ze gaat naar de bruiloft van studiemaatje Feline. Hoewel de bruid haar vriendin Maartje als weddingplanner heeft ingeschakeld, loopt de dag niet bepaald op rolletjes… Tessa schiet te hulp met haar organisatorische talent. Weten zij en Maartje de bruiloft toch nog tot een succes te maken?

Genre
Feelgood , Literatuur & Romans
Serie
De weddingplanner (1)
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Laatste editie
28 januari 2020
ISBN
9789047205135
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

lekker vlot en met de juiste dosis aantrekkingskracht

door: jessenistelrooij 1 like
Au, ben je gedumpt via een appje en dan de dag erop ook nog eens ontslagen worden van je -nu dan- oude baan. Daar zit ze dan, Tessa verteld haar vriendin Mimi, hoe de situatie is. Geen baan en geen liefde. Het vervoersbedrijf waar Tessa heeft gewerkt is failliet. Haar vriendje die ze had heeft ze...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook