Advertentie

Dit is Formule 1

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Olav Mol deelt in Dit is Formule 1 alle ins en outs over de techniek van de bolides en de tactiek van de teams, en biedt een kijkje achter de schermen van het wereldwijde spektakel dat de Formule 1 is.
Hoe werkt de DRS, waarom kun je op het ene circuit makkelijker inhalen dan op het andere, hoe werkt de aerodynamica van de auto’s, waardoor slijten de banden zo snel, hoe traint een coureur, wat kost het om een Formule 1-team te runnen?
Dit is Formule 1 biedt naast alle technische en tactische informatie ook een vooruitblik op het nieuwe seizoen. Welke regels veranderen ten opzichte van het afgelopen seizoen, welke teams zijn er actief, wie zijn de coureurs (en hun reserves), op welke circuits wordt er gereden en waarop moeten we letten?
Dit is Formule 1. De 2022 editie is hét cadeauboek voor alle fans van de Formule 1 – of je nu een beginnende kijker bent of een doorgewinterde liefhebber.
+


Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Sport en spel algemeen
Aantal pagina’s
192
Uitgeverij
Volt
Eerste editie
28 september 2021
Laatste editie
28 september 2021
ISBN
9789021422657


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Dit is Formule 1

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.