Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Dorsten

Negen rommelige levens: Olga is vanwege haar locked-in syndroom overgeleverd aan haar verpleger, Lorraine’s leven heeft een miserabele start wanneer ze door haar stiefvader te werk wordt gesteld als stripper en Rosa stapt over al haar grenzen heen voor de laatste wens van haar man. En dan zijn er nog Eddie, Hanna, Lou, Sallie, Alma en Frankie met hun eenzame levens en onmogelijke liefdes. En er is seks, veel seks.

Stuk voor stuk proberen de hoofdpersonen in Dorsten een verlangen te stillen, tegen beter weten in of omdat ze niet anders kunnen. Ze vrijen, bewonderen, drinken, neuken, verliezen en bestijgen. Niet omdat ze nou zo geil zijn, maar omdat ze op de hielen worden gezeten. Door vergankelijkheid, schimmen uit het verleden of simpelweg de dood.
Toon details

Recensies (13)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Dorsten het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.

Reageren op Dorsten

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.