Advertentie

Een ziel zo zwart

1
Rank 5372 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Fantasy & SF   Topics 0
Amanda was net twaalf jaar geworden. Het was een klein, tenger meisje dat altijd in sombere zwarte jurken werd gekleed... en ze was blind. Voorzichtig met haar stok om zich heen tastend volgde ze het pad over de rotsen, langs de kust van Paradise Point... Totdat de kinderen kwamen en haar begonnen te treiteren en uit te schelden. In paniek trachtte ze aan hun hoon te ontkomen en ze vluchtte zo snel als haar beentjes haar dragen konden. Enkele seconden later stortte ze in zee en werd ze door de golven verzwolgen.

Honderd jaar later verhuist Michelle, een vrolijk twaalfjarig meisje, met haar stiefouders van Boston naar Paradise Point.

Ze verheugt zich op haar nieuwe bestaan in het schilderachtige dorpje aan de kust en geniet met volle teugen van de prachtige natuur... totdat de mist opkomt en een in het zwart gekleed, blind meisje smeekt haar te helpen... totdat de kinderen van Paradise Point op raadselachtige wijze om het leven komen... totdat een gruwelijk noodlot toeslaat en Michelle's leven in een wurgende greep houdt...
Genre
Fantasy & SF
Aantal pagina’s
200
ISBN
9068790048
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic