STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 1 2 0 1 0

Geheimen van het hart

1

Rank 4168 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0

OMNIBUS

Tussen twee werelden

Journalist Lee Radcliffe houdt wel van een uitdaging, dus het opsporen van de ongrijpbare thrillerauteur Hunter Brown voor een interview is een kolfje naar haar hand. Inderdaad lukt het haar hem te vinden, maar zodra ze hem ontmoet, beseft ze dat ze niet zozeer haar uitmuntende interviewtechniek als wel haar geduld nodig zal hebben om de arrogante schrijver te doorgronden. Helemaal als ze hoort welke idiote voorwaarde hij stelt voor een exclusief gesprek: twee weken kamperen in de Oak Creek Canyon - met hém!

Donkere cipressen

Wanneer haar vrienden haar voorstellen aan de Griekse miljardair Nicholas Gregoras, slaakt Morgan James bijna een kreet van verbazing. Die donkere ogen, dat krachtige lichaam - die zijn van de onbekende die zich de vorige nacht op het strand op haar wierp en haar enkele tellen lang in zijn armen hield! Bedreigde hij haar toen of beschermde hij haar juist? Ze heeft geen idee. Wat ze wel weet, is dat dit weerzien geen toeval is. En dat ze als ze hem in haar leven toelaat, ook de deur openzet voor gevaar...

+


Genre
Literatuur & Romans
Uitgeverij
Harlequin Holland
Eerste editie
15 november 2021
Laatste editie
25 mei 2021
ISBN
9789034788719


Boekinformatie wijzigenReacties op: Geheimen van het hart

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken