Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Jacqpostrat
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 1 3 1 2 0 1 0

Het jaar van de rat

Gelezen 4 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Lijsten 2   Topics 0

Vooral sinds Forsyth's Dag van de jakhals hebben thriller-auteurs met graag actuele gebeurtenissen tot uitgangspunt voor hun intriges en plots gemaakt. Voor Nederland debuteerde Tomas Ross in 1980 sterk met zijn Honden van het Verraad over de Molukse affaire. In 1982 volgde van deze auteur Van Koninklijken Bloede over de Lockhead-affaire. Nu komt Post met een thriller waarin de verwijzingen naar Slavenburg, de olie uit Rusland (Deuss) en de Rotterdamse huisjesmelker Fennis opvallend aanwezig zijn. De ex-politieman Maalbeek en zijn voormalige partner Zuiderveld die we reeds uit zijn eerdere romans kennen, treden ook nu weer op. Gebeurtenissen uit het verleden, o.a. het bombardement op Rotterdam in mei 1940 en het koloniale Indië worden verweven met actuele feiten.

Genre
01 januari 2001
ISBN
9789020422764 , 9789024515851 , 9789020408317

Boekinformatie wijzigen

Reacties op: Het jaar van de rat

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken