Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Nachtcircus
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 96 4 97 3 43 2 15 1 3

Het nachtcircus

254

Gelezen 345 Aan het lezen 13 Wil ik lezen 250 Favoriet 53 Recensies 19
Literatuur & Romans Artikelen 3 Lijsten 1 Spots 11 Hebban 1000 272   Topics 0
Achter de oogverblindende façade van trucs en magie van het Cirque des Rêves woedt een hevige strijd tussen de twee jonge illusionisten Celia en Marco. Sinds hun vroegste kindertijd zijn ze door hun leermeesters Hector en Alexander getraind om deel te nemen aan 'een spel' waarin de een de ander moet verslaan om de beste in hun vak te worden. Wat de inmiddels verliefde Celia en Marco niet weten, is dat ze marionetten zijn van de eeuwenoude rivaliteit tussen hun twee mentoren, en dat het circus zal dienen als toneel voor een strijd op leven en dood.

Tegen een magistraal gecomponeerd negentiende-eeuws decor neemt Het Nachtcircus je mee op een duizelingwekkende reis naar een magische wereld. Geschreven in een fonkelende, verleidelijke stijl is Het Nachtcircus een schitterend liefdesverhaal.
+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Vertaald door
Dennis Keesmaat
Aantal pagina’s
425
Uitgeverij
De Bezige Bij
Eerste editie
16 september 2011
Laatste editie
31 oktober 2011
ISBN
9789023465690 , 9789023466307


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door iggi
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (19)

Keuze van de redactie

Gedetailleerde wonderwereld

door: Iris Spanbroek 1 like

Er is nooit een aankondiging. Je ziet ze nooit arriveren en opbouwen. Ze zijn er gewoon ineens: het nachtcircus en haar performers. Eind negentiende eeuw trekt Le Cirque des Rêves door de wereld en verzamelt overal faam en fans. Geheel in elegant zwart en wit, met een ingenieuze klok in de...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het nachtcircus

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.