Advertentie
Jegorov

Het rijk van Jegorov

10
Gelezen 11 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 2
Literatuur & Romans Artikelen 4 Lijsten 1   Topics 0

Bij toeval stuit een Japanse expeditie in Papoea Nieuw-Guinea op hét medicijn voor de eeuwige jeugd en zet daarmee een serie gebeurtenissen in werking die haar weerga niet kent. Er is slechts één klein nadeel aan het onsterfelijkheidsmedicijn: stoppen met de inname ervan leidt tot een akelige dood.

Tegelijk zijn niet alleen wetenschappers geïnteresseerd in zo’n middel; voor de verstrekker van het medicijn valt er natuurlijk veel geld mee te verdienen – aangezien je dat je hele eeuwige leven moet slikken.

Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
160
Uitgeverij
Meridiaan
Laatste editie
29 augustus 2015
ISBN
9789048822614 , 9789048822621
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Andere media

Volkskrant:
NRC:

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

Memento mori

door Soraya Vink op 28-09-2015

In een parallelle wereld, slechts tientallen jaren hiervandaan, ontstaat er een onweerstaanbare drang naar onsterfelijkheid. Aanstichter van deze ‘hype’ is dokter Yasutaka Mashimura, die de gevolgen van de besmetting met een parasiet aanschouwt bij één van zijn patiënten. De vrouw bezocht in de jaren ’60 tijdens een expeditie Papoea Nieuw-Guinea en werd daar besmet. De inheemse bevolking wist...


Lezersrecensies (1)

Macht

door: Marina67 1 like
In Het rijk van Jegorov draait alles om een medicijn tegen een parasiet wat als bijwerking onsterfelijkheid en eeuwige jeugd heeft. Bij een expeditie in 1967 naar Papoea Nieuw-Guinea stuit men op deze parasiet en de bijbehorende geneeskrachtige plant. Een Japanse arts en wetenschapper stort zich...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook