Advertentie

Home of the Rebels

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
20 April 1999, 11:18. De zaken gingen niet zoals gepland.

Waar bleef de grote ontploffing? Een grote ontploffing moest de cafetaria verwoesten en de bibliotheek erboven doen invallen op wat er nog overbleef. Buiten zou alles moeten in chaos en paniek vervallen met mensen, al dan niet gewond, op de vlucht voor de ontploffing. Twee tieners gekleed in zwarte trenchcoats wilden het vuur openen op de paniekerige massa van naast hun wagens. In plaats van geschreeuw en ontploffingen ging de ochtend zijn gewone gangetje en begonnen studenten aan hun lunchpauze.

De bom aan Wadsworth Avenue was wel op tijd afgegaan. De sirenes van de hulpdiensten waren te horen. Ze waren onderweg naar de afleiding. De bommen in de Columbine High School, gezet om te ontploffen om 11:17, bleven echter stil.

Twee minuten later waren de twee tieners, Eric Harris & Dylan Klebold, het beu om te wachten. Gewapend met vier verschillende vuurwapens, verschillende messen en tientallen zelfgemaakte explosieven, wandelden ze richting de school..
+


Genre
Literaire non-fictie
Waargebeurde verhalen
Aantal pagina’s
193
Uitgeverij
Brave New Books
Eerste editie
02 februari 2021
Laatste editie
02 februari 2021
ISBN
9789464188554


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Home of the Rebels

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken