In de Schaduw van de Wolf 1 - De Roep van de Wolf
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 11 4 20 3 5 2 1 1 0

De roep van de wolf

37

Gelezen 37 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 57 Favoriet 0 Recensies 6
Fantasy & SF Artikelen 1   Topics 0

De Roep van de Wolf is het eerste deel in Anthony Ryans nieuwe trilogie In de Schaduw van de Wolf, een direct vervolg op In de Schaduw van de Raaf. Vaelin Al Sorna is een levende legende, door het hele Rijk kent men zijn naam. Het was zijn leiderschap dat koninkrijken omverwierp, zijn zwaard dat zware veldslagen beslechtte – en het was zijn offer dat het kwaad versloeg dat angstaanjagender was dan alles wat de wereld ooit gezien had. Hij heeft vele onderscheidingen binnengesleept, maar hij heeft alle eer terzijde geworpen in ruil voor een rustig leven in het hoge noorden van het Rijk. Er wordt echter gefluisterd aan de andere kant van de zee – er klinken geruchten over een leger met de naam de IJzeren Horde, geleid door een man die zichzelf als een god beschouwt. Vaelin heeft geen zin om in nog een oorlog te vechten, maar als hij hoort dat Sherin, de vrouw die hij lang geleden verloor, in handen is gevallen van de Horde, besluit hij zichzelf met deze krachtige, nieuwe dreiging te confronteren. En dus reist Vaelin af naar de rijken van Koopmans Koningen, een land geregeerd door eer en intrige. Terwijl de trommels van de oorlog over de koninkrijken donderden, ontdekt Vaelin daar een verschrikkelijke waarheid: dat er sommige gevechten zijn die zelfs hij niet kan overwinnen.

+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Serie
In de schaduw van de wolf (1)
Vertaald door
Gerda Wolfswinkel
Aantal pagina’s
495
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff Fantasy
Eerste editie
21 januari 2020
Laatste editie
21 januari 2020
ISBN
9789024586707 , 9789024586714


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door André
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (6)

Keuze van de redactie
Anne-Claire Verham Hebban Recensent

Oorlogsfantasy voor de liefhebbers

door: Anne-Claire Verham 8 reacties 1 like

De ruige en intelligente torenheer Vaelin Al Sorna is terug. Onder de titel ‘In de schaduw van de wolf’ krijgt hij van auteur Anthony Ryan (1970) een nieuwe duologie. Dit in navolging van de eerdere succesvolle trilogie ‘In de schaduw van de raaf’. In het eerste deel van deze nieuwe serie, De...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De roep van de wolf

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken