Advertentie

Intiem Favorieten Speciale Uitgave - Drie biljonairs, drie baby's

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Deze mannen zijn bikkelhard, maar o zo sexy. Kunnen de Chandler-zusjes hen ontdooien - of zijn daar drie babytjes voor nodig?
 
Onverwachte erfgenaam
 
Cari Chandler zou Declan Montrose nooit kunnen vergeten. Haar zoontje zal haar altijd aan hem herinneren - het kind waar hij niets vanaf weet, omdat hij na een wilde nacht meteen vertrok. Nu is hij terug, om het gamebedrijf dat ze met haar zussen runt in te lijven. Cari zal dus niet alleen het bedrijf moeten beschermen, maar vooral haar geheim!
Verleiding in de strijd
 
Niemand haalt zo het bloed onder de nagels van Jessi Chandler vandaan als Allan McKinney. Alleen móét ze nu met hem samenwerken - een onmogelijke opgave! Dan krijgen ze ook nog samen de voogdij over het kindje van hun vrienden. Of brengt een baby hen juist dichter bij elkaar?
 
Verlangen naar de vijand
 
Emma Chandler, alleenstaand moeder van een schattig zoontje, krijgt nog één kans. Alleen als ze met een briljant idee komt voor het bedrijf dat haar door de Montrose-erfgenamen afhandig is gemaakt, behoudt ze haar baan. Althans, dat is wat Kell Montrose beweert. Maar kan ze de knappe Kell wel vertrouwen?
 
Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Uitgeverij
Harlequin
Eerste editie
09 maart 2021
Laatste editie
09 maart 2021
ISBN
9789402550719


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Intiem Favorieten Speciale Uitgave - Drie biljonairs, drie baby's

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.