Magdalena's droom
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Magdalena's droom

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 6 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Het daverende slotdeel van de meeslepende Koffietrilogie.
Het is Eberhard Ahrensberg gelukt na de oorlog: samen met zijn gezin is hij van het kleine stadje Euweiler naar Aken verhuisd om zijn koffiebedrijf verder uit te breiden. Maar steeds weer doen zich moeilijkheden voor die hem voor grote uitdagingen stellen. Ondertussen heeft zijn vrouw Magdalena eigenlijk maar één droom: moeder worden.
Decennia later is kleindochter Corinne Ahrensberg gelukkig getrouwd met Noah, met wie ze samen een dochter heeft gekregen, Mia. Haar koffiebranderij heeft een vaste klantenkring en Corinne houdt van haar werk. Maar als ze een verkeerde bezorging binnenkrijgt, lijkt dat nog maar het begin van een berg problemen... Lukt het haar om net als haar opa Eberhard het familiebedrijf te redden?
Lezers over eerdere delen in De Koffietrilogie:
‘Ik heb echt genoten van dit boek, het is een mooie mix tussen het heden en het verleden. Ik wacht vol ongeduld op het volgende deel van de trilogie.’
‘Dit verhaal kent veel sterke persoonlijkheden die je een voor een in je hart sluit.’
‘Stern weet de familiebanden, geheimen en ruzies goed te omschrijven. Er is een goed evenwicht tussen de emoties in het heden en het verleden.’
+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
304
Uitgeverij
Harpercollins
Eerste editie
05 april 2022
Laatste editie
05 april 2022
ISBN
9789402709469 , 9789402764383


Boekinformatie wijzigenReacties op: Magdalena's droom

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken