STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Perfect

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Perfect is de nieuwe newadultroman van Liz Hartevelt die draait om Clementine en Roan. Voor de liefhebbers van Anna Todd en Colleen Hoover.
Clementine gaat haar studietijd liever lezend dan feestend door en voor romantiek heeft ze helemaal geen tijd. Haar hart is nog helende na een traumatische ervaring die plaatsvond toen ze zeventien was. Maar sinds ze op kamers is gegaan probeert ze die gebeurtenis achter zich te laten. Ze heeft besloten zichzelf niet meer zo open te stellen voor een jongen en verliefd te worden. Naast haar studie werkt Clementine in de bibliotheek, waardoor ze ook meteen de nieuwste romans van haar lievelingsauteurs kan lezen. Dan wordt Roan aangenomen in de bibliotheek. Met zijn tatoeages en bad boy-uitstraling oogt hij niet als een typische boekenwurm. Hij deinst niet terug voor confrontaties en wordt verrast door Clementines koele reacties wanneer hij haar uitdaagt en laat het daar niet bij zitten. Hij draagt echter een geheim met zich mee dat ooit moet uitkomen…
+


Genre
Feelgood , Literatuur & Romans
Populaire fiction algemeen
Uitgeverij
Loft Books
Eerste editie
15 november 2021
Laatste editie
15 november 2021
ISBN
9789047205982


Boekinformatie wijzigenReacties op: Perfect

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken