Terug naar Verona
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Terug naar Verona

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0

Terug naar Verona van Julien Althuisius gaat over vier mannen – vier vrienden – en een verkeersongeluk dat ieders leven ingrijpend verandert.

De vriendschap tussen de vier vrienden Bruno, Benjamin, Aaron en Leon is niet meer hetzelfde als tien jaar geleden, dat wisten ze eigenlijk allemaal wel. Maar als Benjamin betrokken raakt bij een ernstig verkeersongeluk raast er een herfststorm door het leven van de overige drie. Middertigers zijn ze en druk met… ja, met wat eigenlijk? Succesvol zijn? En wat is dat? Is dat die prestigieuze baan als correspondent in Amerika? Is dat een mooi gezin? Of is het anderen helpen die op zoek zijn naar succes?

Hoe goed ken je een vriend? Hoe goed kún je elkaar kennen? Er zijn altijd delen van je leven die je afschermt, die alleen toegankelijk zijn voor wie het dichtst bij je staat – en misschien zelfs niet voor diegene. Al die deeltjes vormen samen een blinde vlek, die kan slinken naarmate je elkaar beter leert kennen. Maar hij kan ook groeien en zich traag en verwoestend als lava verspreiden. Totdat je meer niet weet van iemand, dan wel.

Terug naar Verona van Julien Althuisius is een indringende roman over een groep vrienden die worstelen met ouder worden, relaties, werk en hun onderlinge band. Ondertussen verandert het leven in de stad sneller dan hun lief is en lijkt het zich steeds minder van hen aan te trekken.

+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
256
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Eerste editie
17 mei 2022
Laatste editie
17 mei 2022
ISBN
9789026345463 , 9789026345470


Boekinformatie wijzigenReacties op: Terug naar Verona

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken