STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

The Artisanal Vinegar Maker's Handbook: Crafting Quality Vinegars - Fermenting, Distilling, Infusing

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0
Translated into English for the first time this guide offers tips on vinegar fermentation distillation and infusion The authors instruct readers on the optimal conditions for creating high-quality vinegar using every imaginable starter material from wines to fruits to herbs as well as recipes for using vinegar in cooking cleaning and healthy living Detailed step-by-step instructions for more than 100 recipes ensure that both beginners and experienced vinegar crafters will discover new techniques +


Genre
Culinair
Aantal pagina’s
188
Eerste editie
01 januari 2015
ISBN
9781943015023


Boekinformatie wijzigen



Reacties op: The Artisanal Vinegar Maker's Handbook: Crafting Quality Vinegars - Fermenting, Distilling, Infusing

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken