Advertentie

Verduistering

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0

Karin Fossum is onovertroffen in het beschrijven van de menselijke psyche: de kwetsbaarheid, tekortkomingen, woede en haat
Sylvi en Miele checken in bij een hotel met hun zoontje Elias van vijftien maanden. In eerste instantie lijkt alles koek en ei: het echtpaar ziet er gelukkig uit en de kleine Elias wordt meteen door het voltallige personeel op handen gedragen. Maar dan gebeurt er iets afschuwelijks: Elias valt van het balkon van hun hotelkamer op de zesde verdieping en is op slag dood.
Konrad Sejer krijgt de zaak toegewezen. Het huwelijk van -Sylvi en Miele blijkt niet zo gelukkig als werd gedacht en de geheimen die de twee proberen te verbergen, drijven hen steeds verder uit elkaar, tot ze lijnrecht tegenover elkaar staan. Hun verdriet en wanhoop maken de zaak er niet makkelijker op, en hoewel beiden verdacht worden, moet de politie hen laten gaan vanwege gebrek aan bewijs. De dood van het -jongetje wordt afgedaan als een ongeluk, maar Konrad Sejer kan de zaak niet van zich afzetten. Hij vermoedt dat er veel meer aan de hand is dan bij het onderzoek boven tafel is gekomen.
De pers over de boeken van Karin Fossum
‘Karin Fossum is een exponent van Scandinavische topkwaliteit.’ de Volkskrant
‘De goed uitgediepte karakters, de prachtige sfeerbeschrijvingen en de langzaam opbouwende stijl van schrijven maken dat je Karin Fossums thrillers in een ruk uitleest.’ Hebban.nl
‘Politieroman van een ongekend hoog niveau.’ Vrij Nederland

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Aantal pagina’s
384
Uitgeverij
Meulenhoff Boekerij B.V.
Eerste editie
20 december 2021
Laatste editie
20 december 2021
ISBN
9789022594421


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Verduistering

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken