Advertentie

Verpest

136

Gelezen 148 Aan het lezen 5 Wil ik lezen 210 Favoriet 6 Recensies 22
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Spots 2 Top25's 3   Topics 0

Liesbeth van Kempen heeft met ‘Verpest’ een thriller geschreven over de verstrekkende gevolgen van pesten.

Wanneer coach Barbara in Frankrijk een workshop verzorgt heeft ze al snel in de gaten dat de zeven deelnemers een gedeeld verleden hebben. De onderlinge sfeer is vijandig en ondanks Barbara’s verwoede pogingen komen ze niet nader tot elkaar. Wanneer gedurende de week steeds meer deelnemers verdwijnen wordt duidelijk dat het verleden de zeven in rap tempo en niet zonder gevaar inhaalt. In een race tegen de klok moet de waarheid achterhaald worden.
Liesbeth van Kempen werd met haar debuut ‘Gevaarlijk spel’ genomineerd voor de Hebban-debuutprijs. Zij is mede-oprichter van ‘Moordwijven’, een collectief van thrillerauteurs.

‘Spanning, originaliteit en goede plot. Van Kempen heeft het in huis en is daarmee een aanwinst voor het Nederlandse thrillerlandschap.’ Hebban.nl

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Aantal pagina’s
304
Uitgeverij
De Fontein Romans & Spanning
Eerste editie
15 januari 2019
Laatste editie
15 januari 2019
ISBN
9789026146749 , 9789026146756
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (22)

Keuze van de redactie

Weinig spanning en geen overtuigende plot

door: Diana Wienholds

Vincent van der Wal is de grote organisator én geldschieter achter de workshop die Barbara de Korte moet geven aan 7 personen. Hij wil anoniem blijven en meldt zich, vlak voor het begin van de workshop, zelf af. Al vrij snel blijkt, dat de deelnemers aan deze workshop elkaar kennen en er niet...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Verpest

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.