Advertentie

Was het maar lente

0

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
Jaarlijks ervaart een op de zestien Nederlanders in de herfst en winter allerlei klachten, zoals neerslachtigheid, vermoeidheid en een toegenomen eetlust.
Was het maar weer lente! is bedoeld voor alle mensen met een winterdepressie, maar ook voor mensen die om andere redenen verstoringen in hun dag- en nachtritme hebben, zoals het geval is bij een jetlag en het werken in ploegendiensten. De behandelmogelijkheden worden uitgebreid besproken en er worden praktijkvoorbeelden gegeven. Het boek sluit af met veelgestelde vragen en antwoorden, en een lijst met informatieve bronnen en aanbevolen adressen.

Stefan Lucius specialiseerde zich vanuit de klinische psychologie en psychofarmacologie op het gebied van slaap, slaapstoornissen en bioritmiek. Vanuit ChronoMed (een behandel- en adviescentrum voor slaapstoornissen en problemen in de bioritmiek) participeert hij actief in internationale vakverenigingen en heeft de behavioural sleep medicine zijn bijzondere aandacht.
+


Uitgeverij
Uitgeverij Boom
Eerste editie
27 mei 2016
Laatste editie
27 mei 2016
ISBN
9789461052186


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Was het maar lente

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken