Wat zou Dolly doen?
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 38 4 77 3 41 2 3 1 0

Wat zou Dolly doen?

159

Gelezen 169 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 126 Favoriet 4 Recensies 13
Feelgood Artikelen 1 Newsroom 1 Lijsten 1 Spots 5   Topics 0

Een heerlijke road novel over vriendschap, muziek en de zoektocht naar wat je nu eigenlijk echt wilt in het leven, met in het hart een belangrijke rol voor country-legende Dolly Parton.

Thuisblijfmoeder Gonny, zakenvrouw Betteke en spirituele zoeker Karlijn zijn enorm verschillend, maar er is één ding dat hen bindt: het countrykoor waarin ze wekelijks vol overgave zingen. Bij een Dolly Parton-wedstrijd winnen de drie als Dolly’s Angels een roadtrip door Amerika. Ze zijn enorme Dolly-fans en willen in ieder geval naar Dollywood om hun idool in levenden lijve te zien; hun grootste wens is samen met haar op het podium te staan.

De reis wordt een groot avontuur vol gekke ontmoetingen, sleazy motels, knappe cowboys en natuurlijk muziek. En ze maken kilometers, heel veel kilometers. Maar na de aanvankelijke euforie van de reis beginnen de onderlinge spanningen op te lopen. Zo blijkt dat Gonny bang is dat haar man vreemdgaat en is Betteke daar misschien niet geheel onschuldig aan. Karlijn heeft een onenightstand waar ze niet meer vanaf komt, totdat Gonny hem letterlijk uit de auto zet. Als ze uiteindelijk in Dollywood aankomen, spreken ze niet meer met elkaar. Kan de muziek hun vriendschap nog redden?

+


Genre
Feelgood
Literaire roman, novelle
Populaire fiction algemeen
Aantal pagina’s
304
Uitgeverij
Meulenhoff Boekerij B.V.
Eerste editie
20 augustus 2021
Laatste editie
20 augustus 2021
ISBN
9789022592687 , 9789402316360


Boekinformatie wijzigen


Recensies (13)

Keuze van de redactie
Kamila Straatsburg Hebban Recensent

Belerend, onbeduidend en vol met clichés

door: Kamila Straatsburg 1 reactie 2 likes ebook

Petra Vollinga heeft als tekstschrijver menig artikel voor Cosmopolitan, Marie Claire, Flow en Ouders van nu geschreven. Ze werkt als copywriter voor diverse reclamebureaus en ze is de auteur van een rijtje feelgoodromans over vrouwen en hun perikelen in het dagelijks leven. In Wat zou Dolly doen?...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Wat zou Dolly doen?

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.