Advertentie

Wat zou Dolly doen?

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0

In 2021 viert Dolly Parton haar vijfenzeventigste verjaardag, en ze is nog volop actief


Een heerlijke road novel over vriendschap, muziek en de zoektocht naar wat je nu eigenlijk echt wilt in het leven, met in het hart een belangrijke rol voor country-legende Dolly Parton


Thuisblijfmoeder Gonny, zakenvrouw Betteke en spirituele zoeker Karlijn zijn enorm verschillend, maar er is één ding dat hen bindt: het countrykoor waarin ze wekelijks vol overgave zingen. Bij een Dolly Parton-wedstrijd winnen de drie als Dolly’s Angels een roadtrip door Amerika. Ze zijn enorme Dolly-fans en willen in ieder geval naar Dollywood om hun idool in levenden lijve te zien; hun grootste wens is samen met haar op het podium te staan.


De reis wordt een groot avontuur vol gekke ontmoetingen, sleazy motels, knappe cowboys en natuurlijk muziek. En ze maken kilometers, heel veel kilometers. Maar na de aanvankelijke euforie van de reis beginnen de onderlinge spanningen op te lopen. Zo blijkt dat Gonny bang is dat haar man vreemdgaat en is Betteke daar misschien niet geheel onschuldig aan. Karlijn heeft een onenightstand waar ze niet meer vanaf komt, totdat Gonny hem letterlijk uit de auto zet. Als ze uiteindelijk in Dollywood aankomen, spreken ze niet meer met elkaar. Kan de muziek hun vriendschap nog redden?


Petra Vollinga in de pers

‘Tintelfrisse liefdesroman.’ Libelle


‘Heerlijk boek met Marktplaats als “stralend middelpunt”.’ De Telegraaf


‘Erg indrukwekkend boek en zeer romantisch. Het einde doet me echt goed.’ Karin Bloemen


‘Een verrukkelijk boek om in één ruk uit te lezen. Voor wie in de Ware Liefde gelooft. Romantisch, herkenbaar en helemaal van nu. Een echte aanrader.’ Noordhollands Dagblad


‘Romantische en indrukwekkende roman.’ Vriendin


‘Een heerlijke roman die je de beslommeringen van alledag even doet vergeten.’ Thrillersandmore.nl


+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
304
Uitgeverij
Meulenhoff Boekerij B.V.
Eerste editie
20 augustus 2021
Laatste editie
20 augustus 2021
ISBN
9789022592687


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Wat zou Dolly doen?

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.