Zero waste koken voor Dummies

Jaarlijks gooien we per persoon maar liefst 34 kilo voedsel weg. Dat is natuurlijk zonde! Wil je de voedselverspilling in jouw keuken tegengaan, dan is zero waste koken iets voor jou. Dit boek leert je niet alleen hoe je de omslag naar zero waste koken maakt, maar ook hoe je zo efficiënt mogelijk met voedsel omgaat, bijvoorbeeld door elk eetbaar deel van een plant te gebruiken en je keuken zo te organiseren dat je zo min mogelijk afvalt overhoudt. Met wel honderd heerlijke recepten en vele strategieën en tips om maaltijden in te plannen en inkopen te doen, creëer je met 'Zero waste koken voor Dummies' je eigen duurzame kookgewoonte.

Rosanne Rust is voedingsdeskundige en auteur. Haar doel is om wetenschappelijk onderbouwde informatie over voeding te verspreiden.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Zero waste koken voor Dummies het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Verpletterende liefdesroman met spannende plotwendingen, tegen de achtergrond van ruige, bedreigde natuur. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Reageren op Zero waste koken voor Dummies