Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
De Zwarte dahlia
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 10 4 14 3 9 2 0 1 0
VN:

De zwarte dahlia

Gelezen 31 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 27 Favoriet 3 Recensies 3
Thrillers & Spanning Artikelen 2   Topics 0

Oorspronkelijk verschenen onder de titel: Crime de la crime (1991)

Los Angeles, 1947. Als het verminkte lijk van Elizabeth Short wordt gevonden, meet de pers dit breed uit; de moord beheerst wekenlang de krantenkoppen. Twee rechercheurs bijten zich in de zaak vast maar werken niet noodzakelijk samen aan de oplossing van deze geruchtmakende misdaad. De zaak van de Zwarte Dahlia- de bijnaam van het slachtoffer - wordt voor beiden een obsessie die hun leven gaat beheersen. Hun speurtocht naar de dader voert hen langs de meest donkere kanten van het naoorlogse Hollywood.

Genre

Recensies (3)

Keuze van de redactie

Meesterlijk boek

door: Gerd Boeren 1 like
De zwarte Dahlia dat nu in de winkel ligt, heeft een rokende Scarlett Johansson en een donkerkijkende Josh Hartnett op de cover. Dat heeft alles te maken met de magistrale verfilming door Brian De Palma (The Black Dahlia, nu in uw bioscoop!) en de daaruit voortvloeiende interesse voor het...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De zwarte dahlia

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken