38 ½, 1 man & 2 minnaars

23

De zussen Andrea en Susa naderen de veertig. Ze hebben alles-man, kind, hond-maar ding ontbreekt: spanning. Het leven loopt op rolletjes totdat ze met twee vriendinnen een weekend naar een beautyfarm gaan. Vanaf dat moment is niets meer zoals het was. Andrea en Susa nemen de teugels in handen in plaats van beheerst te worden door twijfels en verlangens. Minnaars, lovers, concurrenten, passies en tragedies: het wordt een allesbeslissend jaar, waarin Susa en Andrea bepaald geen slachtoffers zijn maar regelrechte daders! 38 : 1 man & 2 minnaars is een brutaal en sexy boek-een optimistische roman over bijna-veertigers die midden in het leven staan. Tegen het decor van 'het Gooi' van Duitsland, de Costa Blanca en Rome leven zij als Sex and the City-sterren. Zelfverzekerd, vol zelfspot en met geen greintje zelfmedelijden storten de zussen zich in deze zinderende roman van het ene in het andere avontuurtje. 'Amusant en herkenbaar! Een aanrader voor op je nachtkastje of op vakantie, zeker voor de Gooische Vrouwen fans.' Linda de Mol 'Wat een verademing!' Gordon, zanger en presentator 'Heerlijk verfrissend!' Wilma Nanninga, de Telegraaf '272 pagina's spanning en amusement die je echt niet mag missen. Mijn absolute aanrader!' Manu Kemp, presentatrice en zangeres Xenia Kasper is manager en persagent van Linda de Mol en Gordon. Zij is van oorsprong Duitse, en woont en werkt in Nederland. 38 :1 man en 2 minnaars is haar eerste roman.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
A. Dederding
Laatste editie
25 juli 2011
Uitgeverij
Truth & Dare
ISBN
9789049999025 , 9789049999353 , 9789049998455 , 9789048003235 , ...

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 18,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 18,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €7,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (2)

Beetje tegengevallen

door: Rachel van der Lee 1 like
Een beetje een rommelig boek maar wel met een leuke schrijfstijl. Daarom een beetje jammer dat het niet boeiend bleef. Het boek is in tweeën geschreven. Het eerste deel de ene zus en het andere deel de andere. Allebei vanuit de ik vorm. Ik vond de eerste helft beduidend leuker dan de tweede...

Leuke chicklit

door: Cedmax 1 like
Na thrilllers te lezen toch nog maar eens een chicklit beginnen lezen. Wat heb ik genoten van dit boek, want meestal gaat het er in het echte leven ook zo aan toe, daarom hou ik zo van deze boeken die gaan over liefde, gezin en dergelijke.  Zeker de moeite waard om eens te lezen. 

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic