Advertentie

Offergave

181
Gelezen 245 Aan het lezen 4 Wil ik lezen 66 Favoriet 23 Recensies 3
Young adult Spots 2 Top25's 4   Topics 0

De ontknoping van de New York Times-bestsellerserie!! Rose heeft altijd geleefd volgens haar eigen regels. Ze brak de wet door met haar beste vriendin Lissa weg te lopen van St. Vladimir, versloeg koningin Tatiana en werd verliefd op haar mentor Dimitri. Nu heeft de arm der wet haar ingehaald en zit ze in de gevangenis voor een misdaad die ze niet eens heeft gepleegd. De tijd dringt en Rose verkeert in levensgevaar. De grote vraag is: als je leven in het teken staat van het redden van anderen, wie redt jou dan?

Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Serie
Academicus Vampyrus (6)
Vertaald door
Carolien Metaal
Uitgeverij
Moon
Laatste editie
28 januari 2012
ISBN
9789048810437 , 9789048810284
+

Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Rani0112
Rapporteer deze bijdrage

Door lezers

Liefde voor YA / Hebban Reading Challenge #6: lees een eerste boek uit een serie
21 februari 2018 14 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (3)

Kers op de taart

door: Ellis van Zijll 1 like
Een fantastische afsluiter van de serie. Zowel detective achtig als romantisch en een echt feel good einde. Ook een kleine verwijzing om verder te gaan met de volgende boekenserie over de Alchemisten.

Sterk slot

1 like
Offergave is een sterk slot van een goede serie. Rose is een fantastische hoofdpersoon en ik ga haar echt een soort van missen nu ik de serie uit heb. Ik ben blij met de happy ending, al vind ik het zielig voor Adrian. Ik vind de schrijfstijl van Richelle Mead erg fijn en ben in een flits door alle...

Einde van de serie! Wow!

door: Natasja (Tazzy) J. 1 like
Rose zit in de gevangenis omdat ze verdacht word op de moord an koningin tatiana. Rose heeft verkering met Adrian, een neef van de koningin. Lissa weet zeker dat Rose het neit gedaan heeft en groeit uit tot een detective. Lissa gaat ondertussen ook nog de strijd aan om nieuwe koningin te worden....

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook