Als de avond valt

2

Spots 1
KORT VERHAAL Italiaanse mannen charmant? Nou, niet allemaal, concludeert Angela. Ze is nog maar net in Florence, of ze loopt - letterlijk - tegen een exemplaar op dat met zijn onvriendelijke gedrag in zijn eentje het hele latin lover-imago onderuithaalt. Alleen omdat ze wat Italiaans ijs op zijn dure maatpak heeft gemorst! Haar verrassing is groot als diezelfde man, Bruno d'Ambrosio, zich bij hun volgende toevallige ontmoeting ontpopt als een casanova... die ze niet kan weerstaan.

Nadat Bruno heeft ontdekt dat zijn laatste minnares alleen maar uit was op geld, zijn vrouwen voorlopig taboe. Dan loopt de mooie Angela met haar verleidelijke lichaam tegen hem aan en is het gedaan met zijn goede voornemens. Na een nacht vol hartstocht is hij zelfs bereid de liefde nog een kans te geven. Maar de volgende ochtend blijkt Angela opeens vertrokken...
Verschenen in
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
51
Laatste editie
18 december 2014
Uitgeverij
Harlequin Holland
ISBN
9789402508604 , 9789402508604 , 9789402508604


Door lezers

Chick loves books / Wat las deze chick in februari?
28 februari 2019 33 reacties
  Meer artikelen
Bestel dit ebook vanaf  €1,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (1)

Tussendoortje..

door: Suzie 2 likes
Bondig liefdesverhaaltje. Uiteraard weet men natuurlijk hoe het het gaat aflopen. Mooi taalgebruik. Welkome afwisseling met de thrillers en eventjes totaal iets anders :)
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic