Advertentie
Bastaardvlekken

Bastaardvlekken

7
Rank 1528 Gelezen 9 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 17 Favoriet 2 Recensies 2
Fantasy & SF   Topics 0
In het eens grootse keizerrijk Remanya heerst onvrede onder de ondergeschikte vorsten. Daeya, de bastaarddochter van de machtigste van deze vorsten, idealiseert het volk van haar natuurlijke vader. Ze bidt tot hun godin, vertaalt de mythes over hun voorouders en accepteert niet dat Remanya hen onderdrukt. Gedreven door haar obsessie wakkert ze heimelijk een opstand aan tegen de jonge, onervaren keizer. Wanneer dit faalt en haar koninkrijk wordt verraden door degenen die ze wilde redden, realiseert ze zich dat ze een vertekend beeld heeft van hun cultuur.

Verstrikt in politieke ambities en familieconflicten wordt ze geconfronteerd met de gevolgen van haar obsessie voor de keizer, zijn broertje en haar eigen koninkrijk en familie.

Bastaardvlekken is een psychologische fantasyroman over invloed en onmacht, geloof en blindheid.
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Aantal pagina’s
300
Uitgeverij
Godijn Publishing
Laatste editie
13 mei 2019
ISBN
9789492115867
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

    Marvin O. Hebban Recensent

Potentieel is er volop, maar te passief verloop

door Marvin O. op 27-06-2019

Bastaardvlekken is het debuut van de vierentwintigjarige Eva Gabriela (1995), gepubliceerd als BOEK10 project van Godijn Publishing. De schrijfster is gepassioneerd door taal en linguïstiek en ontwikkelde nog tijdens haar studie een eigen taal. Deze passie trekt ze door naar haar debuut, waarin twee fictieve talen voorkomen. Ook haar liefde voor geschiedenis en mythologie komt sterk in het boek...


Lezersrecensies (1)

Onverwachte wendingen en politieke intriges

door: Boekenvirus 1 like
Bastaarsvlekken is een psychologische fantasyroman over invloed en onmacht, geloof en blindheid. Dit is een goede omschrijving voor de verhaallijn. Wanneer je van politieke intriges, machtspelletjes en fantasy houdt kan dit volledig je boek. Het is vlot geschreven met oog voor politieke details....

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook