Advertentie
Beestachtig
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 1 3 5 2 0 1 0

Beestachtig

6

Gelezen 6 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 12 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning Artikelen 2 Lijsten 1 Spots 1   Topics 0

'Men stelle zich de schrik der aanwezigen voor, toen daaruit met het hoofd naar beneden het lijk van de dochter werd getrokken, dat in de nauwe opening een tamelijk eind naar boven was geduwd. Het lichaam was nog warm. Het vertoonde verscheidene schaafwonden, ongetwijfeld ten gevolge van het geweld waarmee het in de schoorsteen was geduwd en er weer uit was getrokken. Het gezicht was met sneden overdekt en donkere plekken aan de hals en diepe indrukken van vingernagels schenen erop te wijzen dat het slachtoffer gewurgd was.'

Sinds Edgar Allan Poe een orang-oetang een moord liet plegen, hebben horror- en misdaadauteurs veelvuldig dieren in hun verhalen en romans gebruikt helden en schurken, vertederend of angstaanjagend, bovennatuurlijk of superintelligent, thuis in de mand of van ver uit de hel. Tomas Ross heeft voor Beestachtig de beste binnen- en buitenlandse misdaadverhalen geselecteerd waarin dieren een prominente rol spelen, van onder andere Patricia Highsmith, A.C. Baantjer, Saki, Arthur Conan Doyle, Janwillem van de Wetering en Edgar Allen Poe.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Uitgeverij
Cargo
Eerste editie
19 februari 2009
Laatste editie
19 februari 2009
ISBN
9789023441137


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Beestachtig

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken