Advertentie
9200000005540015

Bink en Pip gaan naar Engeland

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0

Bink en Pip Plezier zijn allebei zes. Ze zijn een tweeling, misschien wel de leergierigste tweeling van Nederland. Ze gaan logeren in Engeland, bij hun oom Bill en Tante Chips. Met Nederlands, weten ze, kun je daar niet aankomen, dat verstaat niemand. Mama Plezier leert ze een basiswoordenschat Engels.Ze reizen per boot. Het is wel 22 uur roeien, maar gelukkig komen ze op volle zee oom Bill en tante Chips tegen. In het lekker warme schip hebben ze tijd om nog meer Engelse woorden en zinnetjes te leren.

Bink en Pip gaan naar Engeland is het eerste boek van een reeks die bedoeld is voor kinderen tot en met 9 jaar die op speelse en verantwoorde manier met de Engelse taal willen kennismaken. Op de bijbehorende cd vertelt Vincent Bijlo het verhaal en zingt Mariska Reijmerink bekende Engelse liedjes in aanstekelijke arrangementen. In het boek staan grote tekeningen van Juliette de Wit met alle Engelse woorden, zinnetjes en liedteksten.

Genre
Kind & Jeugd
Uitgeverij
Prisma
Laatste editie
03 september 2012
ISBN
9789000310692
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic