Advertentie

Blow-up

85

Gelezen 92 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 65 Favoriet 5 Recensies 25
Thrillers & Spanning Artikelen 3 Lijsten 1 Spots 3   Topics 0   Leesclub

Een enorme knal. Metaal op metaal. Een fiets die door de lucht gekatapulteerd wordt. Een lichaam schuift over het wegdek, botst tegen de vangrail en blijft roerloos in de grasberm liggen. Saskia, een jonge amateurfotografe, gelooft haar ogen niet wanneer ze rond middernacht getuige is van een afschuwelijk verkeersongeluk. Op het moment van de aanrijding zit ze met haar vriend Ruben in de uitkijkpost van een oude watertoren om beelden te schieten van een vos en haar welpjes. Maar wat ze door haar lens ziet is iets helemaal anders. Een donker silhouet, zwalpend en duidelijk onder invloed van drank, stapt uit de wagen. Klik. Totaal verbijsterd zoomt Saskia in op zijn gezicht. Klik. Haar ogen sperren zich open van herkenning. Haar blik glijdt naar zijn wagen. Klik. En dan scheurt hij ervandoor…

Maud Gelderman en haar team staan voor een raadsel. Wie heeft het slachtoffer, een jonge studente uit Gent, voor dood achtergelaten? Wat heeft de dader nog meer te verbergen? Het bewijs bevindt zich op de geheugenkaart van een Canon. Maar waar blijft Saskia?

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Serie
Maud Gelderman (7)
Aantal pagina’s
304
Uitgeverij
Manteau
Eerste editie
02 maart 2016
Laatste editie
21 maart 2016
ISBN
9789022332474 , 9789460415050
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (25)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Blow-up

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.