Dragan Duma Bondgenoten  Verraders front-small-500x500
  Lees een fragment
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 84 4 44 3 26 2 1 1 0

Bondgenoten & Verraders

155

Rank 4336 Gelezen 169 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 95 Favoriet 29 Recensies 12
Fantasy & SF Artikelen 2 Spots 8   Topics 0

In de strijd om vrijheid komt het verraad van binnen...

Na de laatste afgeslagen aanval van de Morbiden is hun meester furieus. Nieuwe plannen om de macht over te nemen worden gesmeed. Met de overstap naar Drägan Duma is Jill ontsnapt aan haar roerige bestaan op aarde. Ze durft weer voorzichtig te genieten van het leven, maar al snel breken er duistere tijden aan op deze parallelle wereld. Jill lijkt aangewezen om de leidster van Dragon Stone op te volgen, maar is zij wel Zij Die Hoort, zoals beschreven in de profetieën? Een Wijze van het Woud vertelt haar over een verrader tussen de mensen die zij net geleerd heeft te vertrouwen. Wie in haar omgeving spant er samen met de vijand?
De strijd tegen de Soulsnatcher en zijn Morbiden barst in alle hevigheid los en onwaarschijnlijke bondgenootschappen moeten worden gesloten om deze oorlog te kunnen overleven.
In het tweede deel van Patty van Delfts spannende trilogie Drägan Duma volgen gebeurtenissen elkaar razendsnel op. Verlies, moed, verdriet en haar moeilijke relatie met Skylar veranderen het examenjaar van de zestienjarige Jill in een chaotische achtbaan van belevenissen.

Drägan Duma - Bondgenoten & Verraders van Patty van Delft is een young adult fantasy roman die je gelezen moet hebben!

Lees ook Drägan Duma - Zij Die Hoort, het eerste deel in de Drägan Duma trilogie, die door de lezers is bekroond met de derde plaats in de Hebban Fantasy Awards 2014.

+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Serie
Drägan Duma (2)
Aantal pagina’s
350
Uitgeverij
De Vrije Uitgevers
Eerste editie
16 maart 2015
Laatste editie
16 maart 2015
ISBN
9789491300363 , 9789491300424 , 9789491300912
Boekinformatie wijzigen


Recensies (12)

Keuze van de redactie

Verrader of bondgenoot?

door: Diana Mom 2 reacties 2 likes

Zij die hoort, het eerste deel in de serie Drägan Duma, van Patty van Delft haalde de derde plek op de Hebban Fantasy Awards. Dat betekent dat de verwachtingen voor deel twee, Bondgenoten & Verraders, erg hoog liggen. Er was maar één reden om het eerste boek vier sterren te geven. Deel twee zou...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Bondgenoten & Verraders

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken