Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Boven water
  Luister een fragment

STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 6 4 9 3 21 2 3 1 0

Boven water

39

Gelezen 45 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 10 Favoriet 1 Recensies 6
Literatuur & Romans   Topics 0
´Hoe sterk moeten geliefden zijn om met elkaar boven water te geraken´

In het vervolg op de succesvolle roman ´Onder water´ zijn de scherven van het huwelijk van Tom en Liz in Boven water pijnlijk voelbaar.

De mooie, eens zo sprankelende Liz herstelt moeizaam van de lafhartige aanval die op haar is gedaan. Fysiek heeft zij langdurige revalidatie nodig; geestelijk moet ze dealen met het geschade vertrouwen van geliefden om haar heen. De uiterlijke schijn, de onechte vriendschappen en haar minnaar zijn uit Liz' leven verdwenen.
Toms luxe sloepenbedrijf gloort als nooit tevoren en staat aan de vooravond van internationaal succes.
In hun verwoede pogingen om met elkaar te vechten voor hun huwelijk worden zowel Liz als Tom blootgesteld aan externe verleidingen. Hun huwelijk dreigt opnieuw zwaar op de proef te worden gesteld.
Het Zwitserse Davos zorgt voor de grootste turbulentie in hun leven, als Liz de confrontatie aangaat met de erfenis die Tom lang voor haar verborgen heeft gehouden.

Vele lezers in Nederland en Vlaanderen wist Linda Jansen te verrassen met haar spannende roman ´Onder water´, over de liefde tussen twee mensen die dreigt onder te gaan. Boekhandelaren beschouwen haar als een rijke aanvulling in het Nederlandstalige schrijversland. De media beoordeelden de keuze van de auteur om vanuit twee hoofdrolperspectieven te schrijven als ontwapenend.
Een veelgehoorde lezersreactie was: ´Ik zag het niet aankomen.´

´Boven water´: over de verstrengelde liefde tussen twee mensen. Over hartstocht, twijfels, trouw, erotiek en over overwinningen en verlies.
Linda Jansen woont met haar gezin in het bourgondische Brabant. Van jaar hand verscheen in 2015 de spannende roman ´Onder water´.

Lovende recensies en *** en ***** leessterren ontving de auteur Linda Jansen reeds van haar lezers.
+


Genre
Literatuur & Romans , Feelgood
Populaire fiction algemeen
Literaire roman, novelle
Uitgeverij
Nederlandse Auteurs Uitgeverij
Eerste editie
22 april 2016
Laatste editie
01 mei 2017
ISBN
9789491535468 , 9789462533585 , 9789491535512


Boekinformatie wijzigen


Recensies (6)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Boven water

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken