Advertentie
C.L.A.I.M. een leven zonder angst

C.L.A.I.M. een leven zonder angst

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0
In vijf praktische stappen grip op angst en stress
Voel jij je wel eens onzeker? Durf je je niet te uiten naar je baas? Kun je geen presentatie houden zonder stijf te staan van de zenuwen? Ben je bang dat je niet uit je woorden kan komen bij dat sollicitatiegesprek? Ben je bang dat niemand je leuk vindt of je er niet bij hoort? Durf je niet van werk te veranderen om je passie achterna te gaan?
Het is allemaal angst.
Angst is een factor in bijna ieders leven. Weet jij wat angst precies is? Hoe het komt dat je angst voelt? Hoeveel invloed het heeft op alle aspecten in je leven? En belangrijker nog; wat je eraan kunt doen om daar minder tot geen last van te hebben?
Dit boek beantwoordt al die vragen met:
Vijf praktische stappen om naar een leven zonder angst te komen
Inzicht in hoe het angstmechanisme precies werkt en waarom dat zo is.
Een simpele techniek om het angst gevoel dat je parten speelt weg te nemen.
Deze informatie is nog nooit eerder op deze manier bij elkaar gebracht. De begrijpelijke en overzichtelijke presentatie zorgt ervoor dat dit unieke boek vlot weg leest. De oefeningen zijn simpel en zonder veel moeite toepasbaar voor iedereen.
OVER DE AUTEUR:
René Arns is een voormalig jachtvlieger van de luchtmacht, die na een carrière van 37 jaar in 2009 als kolonel met eervol ontslag is gegaan. Hij helpt nu mensen in zijn praktijk in Den Haag om zich te bevrijden van hun angst en stress, zodat zij hun volle potentieel kunnen gaan benutten.
Hij heeft al duizenden sessies met cliënten op zijn conto en is gespecialiseerd in angst- en stress-problematiek. Hij werkt volgens de in dit boek beschreven systematiek.
Zie voor meer informatie over dit boek www.dekoplossing.nl
Genre
Gezondheid & Psychologie
Psychologie algemeen
Uitgeverij
ExpertBoek
ISBN
9789492383013 , 9789492383020
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

C.L.A.I.M. een leven zonder angst

door: Jill de Jong 1 reactie 2 likes
‘CLAIM je kracht’ en ‘free your mind’. Dit zijn de kernboodschappen die schrijver René Arns over wil brengen op de lezer. In zijn debuut reikt hij lezers vijf technieken aan, waarmee zij grip kunnen krijgen op angst en stress. Het boek is gebaseerd op zowel zijn eigen onderzoek als...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook