Advertentie

National Geographic Reisgids Cuba

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0

National Geographic Reisgids Cuba is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De experts van National Geographic nemen een kijkje achter de schermen en dringen door tot de kern van de cultuur, de geschiedenis en het volk van het land. Bezoek met deze National Geographic Reisgids Cuba de oude stad van Havana, de koloniale stad Camagüey, of maak een schilderachtige rondrit vanuit Trinidad en de fraaie kustweg tussen Santiago del Cuba en Marea del Portillo. Deze gids bevat inzichtelijke tekeningen die historische gebouwen, zoals het Museo de la Revolución verduidelijken. Of lees interessante feiten en speciale reportages over geschiedenis, cultuur en hedendaags leven, zoals de fameuze Cubaanse sigaren, de koraalriffen, Che Guevara en de mogotes in de Viñalesvallei, de grillig gevormde karstbergen.

De uitgebreide kennismaking met Cuba, het overzicht met belevenissen die je niet mag missen, de insider tips, de excursies buiten de gebaande paden en de reiswijzer met hotels en restaurants en de handige kaarten maken de gids compleet. Speciaal aanbevolen voor natuur- en cultuurliefhebbers!

+


Genre
Reizen & Talen
Reisgidsen Midden-Amerika
Aantal pagina’s
271
Uitgeverij
Kosmos Uitgevers
Eerste editie
23 januari 2009
Laatste editie
23 januari 2009
ISBN
9789021536828 , 9789021551562


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: National Geographic Reisgids Cuba

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken