Darknet
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 3 3 4 2 0 1 0
VN:

Darknet

7

Gelezen 8 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 28 Favoriet 1 Recensies 2
Thrillers & Spanning Spots 1   Topics 0

Jake O’Connell heeft zijn criminele verleden achter zich gelaten. Maar als zijn jeugdvriend Sean Womack wordt vermoord, komt er een einde aan zijn nieuwe leven als succesvolle effectenmakelaar in New York. Aan de andere kant van de wereld, in Hongkong, ontdekt wetenschapper Jin Huang een lijst met rijke doden en een enorme samenzwering in de bankwereld. Het vreemde is dat de doden op deze lijst niet allemaal dood lijken te blijven. Jin stort zich op de zaak, maar ontdekt tot haar afgrijzen dat ze zelfop de lijst staat.Jake O’Connell en Jin Huang slaan op de vlucht en komen er op de verschillende continenten achter dat een duister geheim zich als een kanker uitzaait over de wereld. Waarom werd Sean vermoord? Wat had hij te maken met de lijst van rijke doden? Wievan hen komt weer tot leven? Jake en Jin gaan op zoek naar de antwoorden. Maar dan wordt de familie van Jake bedreigd en dat verandert de zaak.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Aantal pagina’s
344
Uitgeverij
Karakter Uitgevers B.V.
Eerste editie
29 november 2018
Laatste editie
15 december 2018
ISBN
9789045217918 , 9789045218014


Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Keuze van de redactie
Janneke Bouwman Hebban Recensent

Plot met actueel en niet denkbeeldig gevaar

door: Janneke Bouwman

Net als in de echte wereld heb je ook in de virtuele wereld een boven- en een onderwereld. Op het gewone, zichtbare deel van het wereldwijde web kun je via zoekmachines allerlei pagina's bezoeken en informatie vinden. In de virtuele onderwereld, het darkweb, worden over het algemeen illegale...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Darknet

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken