De grote waarheid

11

Artikelen 1
Daniëlle Oonk is als dochter van Willeke Alberti en vrouw van voetballer John van 't Schip al jong een BN'er. Een diepe crisis leidt tot een spirituele ervaring, en een grote verandering in haar leven. Daniëlle verdiept zich in yoga en gooit het roer om, op zoek naar innerlijke vrede. In De Grote Waarheid deelt ze de inzichten die ze opdeed op haar spirituele ontdekkingsreis.

Ze leert dat wij spirituele wezens zijn. Het leven is eeuwig en de mens meer dan een lichaam. Daniëlle raakt ervan overtuigd dat er geen toeval bestaat. Alles is liefde.

In De Grote Waarheid beschrijft ze hoe haar leven in positieve zin is veranderd. Ze moedigt je aan om je hart te volgen en ook op zoek te gaan naar innerlijke groei.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Laatste editie
17 juni 2015
Uitgeverij
Kosmos, Uitgevers BV
ISBN
9789021559841 , 9789021559858


Artikelen over De grote waarheid

Daniëlle Oonk: "Alles is liefde"
08 juni 2015 1 like
  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €18,50 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijLezersrecensies (3)

Meegesleurd

door: Rosanna Ramakers 1 like
het boek heeft mij meegesleurd. Ook ik ben op zoek naar spiritualiteit in mijn leven. Ik weet niet of dit eindresultaat is wat zij voelde dat het een roeping was om dit boek te schrijven. Omdat ik mij. Eigen zoektocht zo verwarrend vindt pakte dit boek mij juist misschien wel. Ik ben wel verder...

Liefde en vrede vind je bij jezelf

door: Marijke Zwaag 1 reactie 1 like
Danielle schrijft zoals ze is: eerlijk & oprecht. Erg dapper en heel mooi! Hier kunnen veel vrouwen inspiratie uit halen. De ontdekkingsreis leidt ons door haar bewogen leven als dochter van Willeke Alberti, en daarna al jong als voetbalvrouw. Ze maakt een spirituele zoektocht door die heel...

zucht

door: Luc Christiaans 1 like
Quasi spiritueel gezever op het niveau van een goedkope doktersroman met geil sausje ter stimulering van de verkoop.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic