Advertentie

De heer van het woud

27

Gelezen 27 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 30 Favoriet 5 Recensies 12
Fantasy & SF Top25's 2   Topics 0
Tijdens haar eerste opdracht als magiër krijgt Delia een visioen. Ze ziet de godenwereld, waar een vergeten god de eeuwenoude bron van magie verwoest. De bron vraagt Delia om haar te redden.
De raad besluit na het verslag van Delia een gezelschap op de been te brengen om de vergeten god tegen te houden. Ze brengen krachtige magiërs bij elkaar die de gevaren onderweg moeten trotseren.
Als eerste moeten ze de beruchte magiër Dillon vinden, die als enige de weg naar de godenwereld kent. Deze schimmige persoon lijkt echter zijn eigen agenda erop na te houden. Delia twijfelt of ze hem kan vertrouwen.
Zal Dillon de magiërs verder helpen en naar de godenwereld brengen, of zal hij het einde van de queeste betekenen?
OVER DE AUTEUR:
Ian Laverman is afgestudeerd van de opleiding Sport&Bewegen aan het ROC Leiden en geeft gymnastiek aan kleine kinderen. Vanaf zijn elfde houdt hij zich bezig met schrijven. Met de publicatie van 'De Heer van het woud' is een lang gekoesterde droom werkelijkheid geworden.
De wereld die hij gecreëerd heeft in 'Kronieken van magie' is zeer uitgebreid en hij is dan ook van plan nog vele boeken daarover te schrijven. Deel 2 en 3 van deze reeks komen ook bij Zilverbron uit.
+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Aantal pagina’s
352
Uitgeverij
Zilverbron
Eerste editie
26 maart 2015
Laatste editie
26 maart 2015
ISBN
9789490767914 , 9789463082846


Boekinformatie wijzigen

Advertentie

Recensies (12)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De heer van het woud

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.