De karakterman

,

1

Artikelen 3

Vergeet de machoman en de metroman. Jop de Vrieze en Stephan van Duin doken in de wetenschap en brengen mannelijkheid terug tot zijn essentie: karakter tonen. In dit met feiten doorspekte relaas komen ze met een nieuw prototype, dat past in onze individualistische tijd en waar iedere man zich in kan vinden: de karakterman. Hij stelt zich niet aan maar komt wel voor zichzelf op, ook als hij hulp nodig heeft. Hij is niet overbezorgd over zijn gezondheid, maar onderhoudt zijn lichaam wel zo goed mogelijk. De karakterman, kortom, is vooral zichzelf. Leer je leven in te richten zoals jij wilt, op het gebied van eten, bewegen, slapen, seks, relaties en werk. In De karakterman schetsen Van Duin en De Vrieze hoe ook jij karakter kunt tonen en keuzes kunt maken, op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
256
Laatste editie
10 mei 2016
Uitgeverij
Lev.
ISBN
9789400506565 , 9789044974102


Artikelen over De karakterman

7 boeken voor en door échte mannen
26 november 2016 4 likes
Hebban Sterrenparade (30)
14 augustus 2016 1 like
  Meer artikelen

Hebban recensie

    Martijn Schenk Hebban Recensent

De man die van zichzelf uitgaat

door Martijn Schenk op 11-07-2016

Dominant, stoïcijns, onafhankelijk en verantwoordelijk. Vier begrippen die vaak worden geassocieerd met mannelijkheid. Net zoals carrière maken, een mooiere en luxere auto dan de buurman willen hebben en aan het hoofd staan van het gezin. Maar in een tijd van feminisering is het volgens Stephan van Duin en Jop de Vrieze tijd voor een nieuwe definitie van mannelijkheid: De karakterman.

De twee...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic