De kasteelmoord

6

Lijsten 1 Spots 1

In een verlaten bos wordt het lijk van een jonge vrouw aangetroffen. Na identificatie blijkt het om een prostituee uit Nevele te gaan. Wanneer uitkomt dat de vrouw een relatie had met dokter De Vlieger en diens echtgenote barones de Vosselaere kort nadien eveneens vermoord wordt, lijkt de zaak eenvoudig. Maar niets is minder waar.
Kersvers hoofdinspecteur De Vuyst krijgt het onderzoek in handen en verzeilt zo in het Brusselse gok- en drugsmilieu. Hij is ervan overtuigd dat een mol in zijn team het onderzoek boycot... De humoristische en bij wijlen poëtische hoofdinspecteur De Vuyst neemt de lezer mee op sleeptouw.

Ronny Van Rompuy (1956) begon in 1986 zijn carrière bij de politie van Zomergem en klom door de jaren heen op tot de positie van hoofdinspecteur. De kasteelmoord is zijn debuut.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
06 september 2016
Uitgeverij
Houtekiet
ISBN
9789089240620 , 9789089240637


Door lezers

Thriller Club / Thrillers september 2016
31 augustus 2016 6 reacties
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,99 Bestel het ebook bij Libris voor 12,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,99 Bestel het ebook bij Blz. voor 12,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersLezersrecensies (2)

Uitermate zwak debuut

door: Davy69 2 likes
Heel zelden meegemaakt dat het een bijna onmogelijke taak is om iets positiefs te vermelden over een boek. Met dit boek is het dus zover...en dat is dan meteen ook misschien het enige positieve punt. Verhaal spreekt totaal niet aan,geen spanning,zwakke personages. Neem daar dan nog de heel...

Een knap debuut!

door: Mieke Schepens 1 like
Kersvers hoofdinspecteur Patrick De Vuyst stelt zich voor aan zijn leidinggevende, commissaris Christelle De Clercq. Deze laat hem daarop meteen weten dat zijn aanstelling niet haar keuze geweest zou zijn. De Vuyst moet volgens het boekje werken en niet een eigen interpretatie aan de wetten geven,...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic