Advertentie
De kasteelmoord

De kasteelmoord

8
Gelezen 11 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 6 Favoriet 2 Recensies 2
Thrillers & Spanning Lijsten 1 Spots 1   Topics 0

In een verlaten bos wordt het lijk van een jonge vrouw aangetroffen. Na identificatie blijkt het om een prostituee uit Nevele te gaan. Wanneer uitkomt dat de vrouw een relatie had met dokter De Vlieger en diens echtgenote barones de Vosselaere kort nadien eveneens vermoord wordt, lijkt de zaak eenvoudig. Maar niets is minder waar.
Kersvers hoofdinspecteur De Vuyst krijgt het onderzoek in handen en verzeilt zo in het Brusselse gok- en drugsmilieu. Hij is ervan overtuigd dat een mol in zijn team het onderzoek boycot... De humoristische en bij wijlen poëtische hoofdinspecteur De Vuyst neemt de lezer mee op sleeptouw.

Ronny Van Rompuy (1956) begon in 1986 zijn carrière bij de politie van Zomergem en klom door de jaren heen op tot de positie van hoofdinspecteur. De kasteelmoord is zijn debuut.

Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Uitgeverij
Houtekiet
Laatste editie
06 september 2016
ISBN
9789089240620 , 9789089240637
+Boekinformatie wijzigen

Door lezers

Thriller Café / Thrillers september 2016
31 augustus 2016 6 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Uitermate zwak debuut

door: Davy69 2 likes
Heel zelden meegemaakt dat het een bijna onmogelijke taak is om iets positiefs te vermelden over een boek. Met dit boek is het dus zover...en dat is dan meteen ook misschien het enige positieve punt. Verhaal spreekt totaal niet aan,geen spanning,zwakke personages. Neem daar dan nog de heel...

Een knap debuut!

door: Mieke Schepens 1 like
Kersvers hoofdinspecteur Patrick De Vuyst stelt zich voor aan zijn leidinggevende, commissaris Christelle De Clercq. Deze laat hem daarop meteen weten dat zijn aanstelling niet haar keuze geweest zou zijn. De Vuyst moet volgens het boekje werken en niet een eigen interpretatie aan de wetten geven,...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook