Advertentie
De quiltclub-serie 2: De kerstquilt

De kerstquilt

29
Gelezen 43 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 16 Favoriet 1 Recensies 2
Literatuur & Romans Spots 1   Topics 0

Sylvia Compson, geboren Bergstrom, is niet van plan veel te doen deze kerstvakantie. Ze is na een afwezigheid van vijftig jaar weer op het familielandgoed komen wonen, en dit wordt de eerste Kerstmis op Elm Creek Manor sinds haar terugkomst. Maar Sarah McClure, Sylvia's partner in de quiltclub, wil kerst juist graag samen met Sylvia vieren - liever dan met haar eigen moeder. 
Wanneer de twee vrouwen de rommelzolder van het landgoed ontdekken, vinden ze een niet-afgemaakte kerstquilt. De quilt brengt een golf aan jeugdherinneringen teweeg bij Sylvia: hoe ze van haar moeder leerde om de fameuze Bergstrom-apfelstrudel te bakken, het kappen van een kerstboom met haar man James en later het wachten op een bericht van hem en haar broer tijdens de Tweede Wereldoorlog, en de eeuwige strijd met haar zuster Claudia. De flashbacks brengen Sylvia terug in de tijd, tot die cruciale Kerstmis die de familiegeschiedenis zou veranderen...

Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgeverij
Meulenhoff Boekerij
Laatste editie
01 juni 2010
ISBN
9789069747798 , 9789046303689
+

Boekinformatie wijzigen

Door lezers

Fabulous Feelgood! / 10 Feelgood Kerstboeken
20 december 2017 12 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Recensie De kerstquilt

door: Elly 1 like
Ik heb de andere delen(boeken) van deze schrijfster over de quiltclub gelezen,deze boeken waren leuk en goed geschreven, maar dit boek is toch de mindere,het boek(verhaal) valt mij tegen en dat is jammer.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook