De laatste halte

15

Artikelen 1 Spots 3

Jonas, Loïs, Naima en Ralph gaan met hun havo 4-klassen op werkweek naar Londen. Ze hebben tot nu toe eigenlijk nooit zoveel met elkaar te maken gehad. Loïs heeft stiekem een oogje op Jonas, maar ziet geen reden om hem dat te vertellen. Ralph heeft het juist niet zo op Naima en blijft het liefst bij haar uit de buurt. Als de vier in hetzelfde groepje worden ingedeeld, móéten ze elkaar wel beter leren kennen. Terwijl ze Londen doorkruisen van de ene naar de andere bezienswaardigheid, ontstaat er een bijzondere vriendschap. Maar wanneer ze op de metro wachten gebeurt er iets wat niemand ooit had kunnen voorzien. Ze moeten zichzelf in veiligheid zien te brengen, terwijl de straten van Londen een terroristisch toneel zijn geworden.

De laatste halte is een beklemmende thriller, over vier tieners die worstelen met hun eigen problemen en in een allesomvattende nachtmerrie belanden.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
256
Laatste editie
12 oktober 2018
Uitgeverij
Van Goor
ISBN
9789000364169 , 9789000364176


Artikelen over De laatste halte

  Meer artikelen


Door lezers

Young Adult Club / Wendy Brokers in YA-land
15 november 2018 2 reacties
Young Adult Club / Gelezen in oktober
01 november 2018 3 reacties
Feelgood Club / Wendy Brokers schrijft ...
07 augustus 2018 6 reacties
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,99 Bestel het ebook bij Libris voor 11,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,99 Bestel het ebook bij Blz. voor 11,99
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Lezersrecensies (5)

Je wilt niet stoppen met lezen

door: SDN1618 1 like
Zo'n meeslepend verhaal en actueel. Het liefst had ik het boek binnen 1 dag uitgelezen. Dat zijn er 2 geworden ;) Tieners (pubers) zo herkenbaar beschreven. Zet de tissues maar klaar!

Wauw!

door: Marleen 1 like
Wauw, wat heeft Wendy wederom een fantastisch boek neergezet. Hoewel ik haar beide feelgoods echt heel erg tof vind, is De laatste halte denk ik mijn favoriet. Vanaf het begin zit je direct in het verhaal. De spanning zit er direct in en vanaf de proloog en het eerste hoofdstuk sta je op scherp....

Wat een geluk voor ons, Nederlandse lezers, dat we niet op een vertaling hoeven te wachten.

door: Maartje 2 likes
De laatste halte is het YA debut van Wendy Brokers. We kennen haar van de Feelgood romans: Geluk bij een ongeluk en Baguette met jam voor twee. En nu dus een young adult thriller/ roman. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een geslaagd debut is. Ik kon het boek, eenmaal begonnen, niet meer...

De laatste halte

door: Astrid van Berlo 2 likes
Stil was ik ervan.... Wauw, wat een verhaal. Zo spannend, zoveel emotie. Knap hoe vier zo’n verschillende pubers elkaar zo kunnen steunen. Bij mij zitten ze in mijn hart!

Hier word je even stil van...

door: Cisz Strasters 4 likes
"Het lijkt op een film, alsof ik het van een afstandje zie, alsof het iemand anders overkomt, maar de rauwheid waarmee mijn binnenste in ongelijke, lelijke repen uit elkaar wordt getrokken, voelt maar al te echt." ~ p84. Dit is een verhaal dat je vastgrijpt en je door de bladzijdes heen trekt, je...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic