De leestip

31

Artikelen 1 Lijsten 1 Spots 12

Als Maggie Dupré haar baan bij een groot bedrijf verliest, vreest ze dat ze weer bij haar moeder zal moeten intrekken. Gelukkig vindt ze al gauw weer werk in een tweedehandsboekhandeltje, een baan die haar op het lijf geschreven is. Tijdens het lezen van een antieke uitgave van Lady Chatterley's Lover vindt ze de ­betoverende liefdesverklaringen van twee geliefden die elkaar, zo lijkt het, nog nooit in het echt hebben ontmoet. Maggie ­besluit op zoek te gaan naar deze Henry en Catherine om ze te verenigen én het boekwinkeltje te redden van de ­ondergang. Haar avontuur brengt echter verwarrende en onvoorspelbare consequenties met zich mee

Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Aantal pagina’s
288
Laatste editie
24 februari 2015
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789022570388 , 9789402303339


Artikelen over De leestip

  Meer artikelen


Door lezers

Uit Nathalie's boekenkast / Mijn 2018 boekenjaar
31 december 2018
Uit Nathalie's boekenkast / #boekenkastteller update september
05 oktober 2018 3 reacties
Feelgood Club / #leesuiteigenkast: Onze mooiste covers!
18 september 2018 10 reacties
  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

Weergaloze en originele debuutroman - fantastisch!

door Paula Heeger op 30-04-2015

Werken in een boekwinkel is voor veel boekenwurmen een droombaan. Maar voor Maggie, die wel onwijs van boeken houdt, is het eerst vooral een baantje dat ze tussendoor heeft. Ze is namelijk net haar baan verloren bij ArGoNet Software, een groot social media-bedrijf in Silicon Valley. Dan loopt alles anders dan verwacht. Maggie gaat houden van het kleine tweedehandsboekwinkeltje ‘Dragonfly’ en doet...


Lezersrecensies (2)

Heerlijk verhaal over liefde en boeken

door: fanyella 1 like
Heerlijk verhaal over liefde en boeken, maar in een modern jasje. De kat op de voorkant is wel wat misleidend. er komt geen jonge boekenkitten in voor, wel een oudere kat zonder grote rol.

De leestip

door: Astrid80 1 like
Wat een supergoed boek. Meestal bij roman heb ik mijn twijfels, maar dit boek is echt heel erg mooi. Er gebeurt vanalles in het boek. Bij het einde blijf je er nog mee in je hoofd zitten van hoe alles verlopen is en hoe het misschien verder gaat.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic