Advertentie

De leugenaar

307
Rank 2242 Gelezen 394 Aan het lezen 8 Wil ik lezen 189 Favoriet 20 Recensies 15
Thrillers & Spanning Spots 2 Top25's 3   Topics 0

Het is een zaak die grote opwinding teweegbrengt: Sandra Jones, een jonge moeder, blond en mooi, verdwijnt spoorloos uit haar huis in Boston. Ze laat haar vierjarige dochter als enige getuige achter. Haar knappe, mysterieuze echtgenoot Jason wordt direct als hoofdverdachte beschouwd.

Maar vanaf het moment dat brigadier D.D. Warren bij de comfortabele bungalow arriveert, voelt ze dat er iets fout zit met het beeld van het normale gezin.

Jason lijkt er eerder op uit om zijn dochtertje te isoleren dan dat hij een speurtocht onderneemt naar zijn 'geliefde' vrouw. Probeert de perfecte echtgenoot iets te verbergen? En zal de enige getuige het volgende slachtoffer worden van een duivels intelligente moordenaar?

Genre
Thrillers & Spanning
Oorspronkelijke titel
The Neighbor
Serie
D.D. Warren (3)
Vertaald door
Karina Zegers de Beijl
Uitgeverij
The House of Books
Laatste editie
01 januari 2012
ISBN
9789044327106 , 9789044331356 , 9789044336603 , 9789044338225
+Boekinformatie wijzigen

Andere media

VN:

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (12)

Goed verhaal met beetje abrupte plotonthulling

door: Janneke Bouwman 1 like
Goed boek, niet al te spannend of ingewikkeld. De plot ontvouwt zich in logische, elkaar opvolgende stappen, waarbij het perspectief tussen de verschillende hoofdpersonen wisselt. Zo wordt steeds een stukje van het verhaal duidelijker. De uiteindelijke ontplooiing van de plot wordt erg abrupt...

Goed verrassend

door: Veronique Janssen 1 like
In De leugenaar is een vrouw vermist. De vader komt thuis en vindt zijn dochtertje van vier helemaal alleen. Zijn vrouw is nergens te bekennen. De politie komt en al gauw komen er familiegeheimen aan het licht... Het verhaal van het boek is zeker een pluspunt. Als lezer wil je vooruit en weten...
ebook

Leest heerlijk weg

door: Linda B. 1 like
Boek leest heerlijk weg, goede verhaallijn, blijft boeien. Het kwam wel over of de schrijfster aan het einde een deadline moest halen - het einde was minder uitgewerkt dan de rest van het verhaal. Dat vond ik echt het enige minpuntje aan het boek. Zou 'm 4,5 ster willen geven,

Verrassende thriller

door: Nicole Winten 1 like
Op aanraden van lezers op IL deze thriller van Lisa Gardner begonnen. Duurt even eer je in t verhaal zit maar dan blijft het ook spannend en verrassend tot het einde. Ik werd regelmatig op verkeerde been gezet. Beetje bij beetje worden geheimen prijsgegeven ... Krijg je al dan niet sympathie...

Gardner op haar best.

door: monica 1 like
Alweer een verslavende,meeslepende en super spannende thriller van Lisa Gardner!Ik kon het boek niet wegleggen,wie is de leugenaar? Door de steeds onverwachte wendingen werd je als lezer steeds op het" verkeerde been" gezet.Dit boek krijgt van mij 4 sterren.

heerlijk verhaal

door: Bianca 1 like
Nadat ik de naam Lisa Gardner vaker tegen kwam toch maar eens een boek van haar gelezen en ben zeker niet teleur gesteld. Ze valt zeker onder de categorie schrijfsters waar ik van houd zoals: Karen Slaughter, Lisa Jackson, Karen Rose en Tess Gerritsen, ga zeker meer van haar lezen. Haar...

Heerlijk boek!

door: Patrice van Trigt 1 like
Alle boeken van Lisa Gardner zijn heerlijk om te lezen. Goed geschreven, spannend en altijd anders. Absolute aanraders!

Pageturner

1 like
Wat een thriller, door de meeslepende verteltrant blijf je als lezer raden. Deze thriller heeft vele wendingen. Een echte pageturner.

door: Joyce Remmerswaal 1 like
Wederom een heerlijk boek van de hand van Lisa Gardner. Ik heb er echt een favoriete schrijfster bij.

De continue vraag in dit boek is de titel: de Leugenaar, want wie is toch de leugenaar in het boek. Wie vertelt nu wel of niet de waarheid of houdt informatie achter.

Het boek is geschreven in de...

door: Heidi 1 like
'Een verbluffende thriller waar je wakker van blijft.' volgens Lee Child en inderdaad, het is zo'n boek waar je kunt induiken en als je het hebt moeten wegleggen, zin hebt om er terug in te beginnen lezen. Het is een wauw boek.
De situatie is nochtans eenvoudig, een verdwenen vrouw, slechts enkele...

Recensie De leugenaar

door: Mieke Piersma 1 like
Wàt een heerlijke thriller! Door alle leugens en wendingen blijf je je steeds afvragen hoe het nu werkelijk zit.Je blijft je afvragen waarom Sandra verdwenen is en wie daar verantwoordelijk voor is. Tot bijna op het eind blijft de spanning aanwezig en wordt het pas duidelijk waarom Sandra...

Recensie De leugenaar

door: Annemieke Roolvink 1 like
Ik vind het een briljant boek, de spanning wordt steeds meer opgevoerd, zeker de stukjes die door Sandra verteld worden maakt dat je steeds benieuwder wordt, wat is er nu eigenlijk gebeurd? Ik ga snel door met het volgende boek!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook