Advertentie

De man die zijn baas liet verdwijnen

45

Gelezen 43 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 35 Favoriet 2 Recensies 29
Literatuur & Romans Artikelen 3 Lijsten 2   Topics 0   Leesclub

De man die zijn baas liet verdwijnen gaat over de ambities en frustraties van een hongerige wolf. Het is een ontluisterend cadeau voor iedereen die voor het eerst merkt dat er aan zijn of haar stoelpoten wordt gezaagd. Een onverwacht verhaal over zakendoen.

De ambitieuze maar dromerige jonge zakenman Jack Kempinski begint aan een veelbelovende baan bij een groot bedrijf. Al snel komt hij erachter dat zijn baas hem op een geraffi neerde manier wil laten opdraaien voor illegale praktijken op kantoor. Jack wil wraak en begint ermee zijn de dochter van de baas te verleiden. Waarom wil de jonge zakenman Jack Kempinski zijn baas om zeep helpen? Welke rol speelt zijn broer Tom, een gesjeesde medicijnenstudent? Geleidelijk worden de drijfveren van de hoofdpersonen onthuld, met vreemde kantoorscènes, een absurd sollicitatiegesprek, een roerig privéleven met zinloze seks en functioneel geweld.

Het einde doet de lezer zich afvragen of hij of zij zelf tot zoiets extreems in staat zou zijn. Zou je het jezelf kunnen vergeven? En kun je de chaos aan?

+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Uitgeverij
Karakter Uitgevers B.V.
Eerste editie
25 maart 2019
Laatste editie
28 maart 2019
ISBN
9789045218731 , 9789045218830
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (29)

Keuze van de redactie
Marvin O. Hebban Recensent

Prima alternatief voor de jaarlijkse vakantiethriller

door: Marvin O. 2 likes

De nog niet zo lang afgestudeerde Jack Kempinski solliciteert, enigszins arrogant en blakend van zelfvertrouwen. Tot zijn verbazing wordt zijn bluf niet doorzien en wordt hij aangenomen als rechterhand van Barend. Het duurt niet lang voor hij samen met Barend de wereld rondvliegt en deelneemt aan...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De man die zijn baas liet verdwijnen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken