Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
De mooiste dag
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 6 2 4 1 2

De mooiste dag

12

Gelezen 15 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 33 Favoriet 0 Recensies 4
Literatuur & Romans Spots 1   Topics 0

Het is een stralende, zonnige dag. Twee mensen voor het altaar. De mooiste dag van hun leven. Hoewel? Voor het bruidspaar Elisabeth en Hank misschien, maar niet voor alle gasten. Dit is hun verhaal. Ontmoet onder anderen Carla, Elizabeths scherpzinnige jeugdvriendin die van lelijk eendje tot Hollywood-filmscout is uitgegroeid, Elizabeths grootvader, verlamd maar nog helder van geest, die zijn reputatie en erfenis tegen het licht houdt, en Annette, de moeder van de bruid die op deze dag aan haar eigen jeugdige misstappen in de liefde herinnerd wordt.
Door de ogen van zeven kleurrijke personages vertelt Weisman met humor en warmte over hoe het leven kan lopen, afhankelijk van de keuzes die je maakt.

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
384
Uitgeverij
Signatuur
Eerste editie
16 april 2019
Laatste editie
16 april 2019
ISBN
9789056726225
Boekinformatie wijzigen


Recensies (4)

Keuze van de redactie

Is die mooiste dag wel zo sprankelend?

door: Helena van D

‘Sprankelend als een glas goede champagne’ staat er als aanbeveling op de achterflap van De mooiste dag, de debuutroman van de Amerikaanse Jamie Weisman (vertaald door Anne Jongeling). Die typering geldt zeker wel voor het omslag van het boek, dat vrolijk gekleurd is en waarop slingers, een vrolijk...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De mooiste dag

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken