De orde van de Gouden Leeuw

De orde van de Gouden Leeuw

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Young adult   Topics 0

Mythologie, middeleeuwen en magie

De Orde van de Gouden Leeuw is het eerste deel van een veelbelovende nieuwe fantasyserie.

In paniek rennen Lucy en haar moeder door de straten van Amsterdam, op de vlucht voor duistere figuren. Ze kunnen niet bij elkaar blijven, en haar moeder duwt Lucy een mysterieus boek in handen. Lucy moet naar een geheime grot onder de brug gaan en daar het boek direct openen. Ze doet wat haar moeder zegt en belandt voor ze het weet in een andere wereld: het Rijk.
Daar ontmoet ze Alfred, Sam en Milstone. Zij leiden haar rond in het Gewest waar ze wonen en beloven haar te helpen haar moeder terug te vinden. Maar er gebeuren mysterieuze dingen in het Rijk. Er komen steeds meer signalen dat er angstaanjagende krachten aan het werk zijn en ze ontdekken dat Lucy de enige is die het Rijk kan redden. Ze moet zes Onnavolgbare Opdrachten uitvoeren om te voorkomen dat de gevaarlijke Schaduwheer Jaldabaz al het leven in het Rijk vernietigt.

'De wereld van de Gouden Leeuw voelt voor mij zo echt, ik kom er al jaren. Als ik eerlij k ben voel ik me er soms meer thuis dan in de gewone wereld, en ik hoop dat ik niet de enige ben.' Dorothée de Rooy

Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Aantal pagina’s
240
Uitgeverij
Van Goor
Laatste editie
07 juni 2019
ISBN
9789000367580 , 9789000367597
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie