Advertentie

Geheimen

797

Rank 1435 Gelezen 937 Aan het lezen 13 Wil ik lezen 283 Favoriet 71 Recensies 11
Young adult Artikelen 1 Lijsten 10 Spots 15   Topics 0

Ella heeft haar hart verloren aan Reed, de aantrekkelijke bad boy van de steenrijke familie Royal. Ondanks al zijn rotstreken gelooft ze in hem. Maar zelfs voor overlever Ella zijn de problemen van Reed en zijn vier broers op zijn zachtst gezegd een uitdaging.

Reed gaat voor Ella door het vuur. Maar om zijn eigen leven en daarmee dat van Ella te redden, moet hij zijn dubieuze verleden achter zich zien te laten. Kan hij dat? En lukt het hen om de geheimen van hun families voor eens en voor altijd te ontrafelen?

De Royals – Geheimen is het derde deel in de verslavende en passionele serie De Royals, van New York Times-bestsellerauteur Erin Watt. Een vleugje Vijftig tinten grijs voor jongeren van 15 jaar en ouder.

+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Serie
The Royals (3)
Aantal pagina’s
384
Uitgeverij
de Fontein Jeugd
Eerste editie
13 maart 2018
Laatste editie
04 augustus 2021
ISBN
9789026145223 , 9789026145230
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (11)

Keuze van de redactie

Onthullingen in 'Geheimen'

door: Iris Windmeijer 1 like

Nadat Verraad, het tweede deel van de serie ‘De Royals’, de lezer weer een klapper van een open einde voorschotelde, begon het wachten op het derde deel Geheimen. Erin Watt wist haar lezers daar weer reikhalzend naar uit te laten kijken, want het drama in de Royals-familie was weer om van te...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Geheimen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken