Geheimen

81

Lijsten 1 Spots 4

Ella heeft haar hart verloren aan Reed, de aantrekkelijke bad boy van de steenrijke familie Royal. Ondanks al zijn rotstreken gelooft ze in hem. Maar zelfs voor overlever Ella zijn de problemen van Reed en zijn vier broers op zijn zachtst gezegd een uitdaging.

Reed gaat voor Ella door het vuur. Maar om zijn eigen leven en daarmee dat van Ella te redden, moet hij zijn dubieuze verleden achter zich zien te laten. Kan hij dat? En lukt het hen om de geheimen van hun families voor eens en voor altijd te ontrafelen?

De Royals – Geheimen is het derde deel in de verslavende en passionele serie De Royals, van New York Times-bestsellerauteur Erin Watt. Een vleugje Vijftig tinten grijs voor jongeren van 15 jaar en ouder.

Verschenen in
Serie
The Royals (3)
Genre
Young Adult
Aantal pagina’s
384
Laatste editie
13 maart 2018
Uitgeverij
de Fontein Jeugd
ISBN
9789026145223 , 9789026145230


Artikelen over Geheimen

  Meer artikelen


Door lezers

Feelgood Club / Terugblik op Reading Challenge 2017 #2
07 januari 2018 10 reacties
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,99 Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,99 Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Lezersrecensies (5)

De Royals, Geheimen

door: Boekenwurmsuus 1 like
Daar was die dan, het derde deel van de Royals Geheimen. We hebben er even op moeten zitten wachten. Maar dat was het zeker wel waard, of toch niet…? Zoals je in mijn andere review hebt kunnen lezen was ik niet zo’n fan van het tweede deel van de boekenserie, De Royals Verraad. Terwijl ik van...

Geheimen worden ontrafeld...

door: sunaina ramsamoedj 1 like
Er is weer een nieuw boek gekomen van De Royals. Namelijk ''Geheimen''. Dit is het derde deel in de serie. De eerste deel was: ''Verleiding'' en het tweede deel is: ''Verraad''. Deze boeken zijn echte aanraders! In deel drie van De Royals- serie draait het vooral om Reed en zijn vriendin Ella....

Geheimen

door: Els Van Haute 1 like
De Royals: Geheimen door Erin Watt Erin Watt is het pseudoniem van de 2 bestsellerauteurs: Jen Frederick en Elle Kennedy. Geheimen is het derde deel in hun bestsellerreeks over de Royals. Ik haakte nu pas in en dat vormde geen probleem. Ik hou van young adult series. Ik haakte al eens op een later...

Terug compleet van de kaart...

door: Daphnella 1 like
Wat was dit terug superspannend! Deze serie heeft het gewoon allemaal: ontzettend goede spanning, inlevingsvermogen, drama, fantastische humor, lekkere hotties... Ik tel alvast af naar de volgende Royal beleving. Ik zal m'n Reed en Easton missen :D ;)
ebook

Niet weg te leggen!

door: Cynthia ten Bras 1 like
Hij is weer fantastisch. Wat was het spannend. Kon hem moeilijk wegleggen. Binnen 3 avonden uitgelezen en de laatste hoofdstukken in één adem teug uitgelezen. Ik ga Ella en Reed missen!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic