De Schaduw van het Verleden

17

Spots 1

Pierre Grimbert wordt al jarenlang gezien als de grootste fantasy-ster van Frankrijk. En nu begint hij met Het Geheim van Ji ook de rest van Europa te veroveren. Van de vierdelige reeks werden inmiddels al meer dan 400.000 exemplaren verkocht. De Schaduw van het Verleden is het derde deel.

Van Romines Diepe Toren naar de Grote Tempel van Ith, van het Gordijngebergte naar het Krijgersdal... De erfgenamen zetten hun wanhopige queeste voort. Een zoektocht die het lot van de Hoge Koninkrijken zal bepalen.
Terwijl legers zich verzamelen, samenzweerders zichzelf onthullen en allerlei intriges aan het licht komen, trekken de erfgenamen eropuit. Maar ze hebben niet veel tijd meer.

Het ontcijferen van de geheimen van Nol en zijn afgezanten leidt hen tot ver over de grenzen van de landen van het oosten. Alleen daar zullen ze het geheim ontdekken dat verstopt ligt in de schaduw van het verleden, als ze de reis ernaartoe tenminste overleven.

'Niemand kan het succes evenaren dat Pierre Grimbert heeft bereikt.' - Le Monde

'Houd de naam Grimbert goed in de gaten.' - Tor.com

Verschenen in
Serie
Het geheim van Ji (3)
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Aantal pagina’s
320
Laatste editie
19 juni 2015
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024567065 , 9789024567072


Door lezers

Scifi & Fantasy Club / Magische bibliotheken II
17 juni 2018 2 reacties
  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €20,99 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijAdvertentie

Hebban recensie

    Kanta Hebban Recensent

Nét goed genoeg

door Kanta op 01-10-2015

Zo wacht je je halve leven, zo word je op je wenken bediend. In minder dan een jaar zijn de eerste drie delen van de vijftien jaar oude serie Het geheim van Ji van de Franse schrijver Pierre Grimbert naar het Nederlands vertaald. Deel drie, De schaduw van het verleden, verscheen in juni, slechts drie maanden na het vorige deel, De verbroken belofte.

Aan het eind van De verbroken belofte heeft de...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic