Advertentie
De vis in de fles

De vis in de fles

48
Gelezen 58 Aan het lezen 4 Wil ik lezen 42 Favoriet 3 Recensies 1
Fantasy & SF Artikelen 2   Topics 0

Op een dag draait de zwaartekracht op aarde zich ineens om. Onder is boven en boven is onder. Iedereen die zich niet op een of andere manier kan vasthouden, verdwijnt schreeuwend de ruimte in. Een aantal gelukkigen weet zich aan de aarde vast te klampen. Tobi is een van hen. Op het moment dat het leven op aarde letterlijk op zijn kop kwam te staan, lag hij te huilen op de bank met een kussen op zijn gezicht omdat zijn lief hem had verlaten. Gewapend met zijn goudvis - die hij zo lang in een fles met water bewaart - begint hij aan de gevaarlijke tocht om zijn geliefde terug te vinden. Het wordt een avontuur met verrassende wendingen... Met De vis in de fles won Thomas Olde Heuvelt de Paul Harland Prijs 2012 voor het beste Nederlandstalige genreverhaal. Het toont zijn talent voor het vertellen van verhalen die zelden doen wat de lezer verwacht en vol zitten met verrassende wendingen en onverwachte inzichten.

Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Uitgeverij
Uitgeverij Link B.V.
Laatste editie
21 januari 2014
ISBN
9789462321250 , 9789462321267
+

Boekinformatie wijzigen

Lezerswaarderingen

5 12 4 23 3 10 2 3 1 0

Artikelen over De vis in de fles

Thomas Olde Heuvelt wint Hugo Award
23 augustus 2015 13 reacties
  Meer artikelen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Een fantasy sprookje.

door: Princess Marcella 1 like
Op een dag staat de wereld van Tobi letterlijk op zijn kop. In deze wereld gaat hij met het meisje Fiep en de vis Blub, in een spacitroen fles, op zoek naar zijn vriendin Sophie. Wat ontspint is een fantasievolle tocht met markante figuren. Het taalgebruik van Thomas is rijk en mooi. Het verhaal...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook