De vlucht

6

Vivian, Jan-Paul en hun twee dochtertjes lijken van buitenaf het perfecte gezin. Achter gesloten deuren gaat het er echter heel anders aan toe: Jan-Paul is een ware tiran. Alles moet in huis gebeuren zoals hij het zegt. Nee, Jan-Paul heeft Vivian nooit geslagen, maar daarmee is dan ook alles gezegd. Met zijn harde stem en de woede in zijn ogen krijgt hij alles van haar gedaan. Vivian begrijpt niet hoe het zover heeft kunnen komen ooit was Jan-Paul een liefhebbende man. Zijn tirannieke gedrag is gaandeweg ontstaan. Ze had meteen de eerste keer moeten protesteren toen hij haar zijn wil opdrong, maar toen haalde ze haar schouders op. Nu kan ze dat niet meer. Vivian komt tot het besef dat ze zo niet verder wil en dat ze daarom een belangrijke stap moet zetten. Hetty Luiten schrijft als geen ander over vrouwen die geconfronteerd worden met hun eigen fouten. Realistisch, onthutsend en meeslepend. Eerder verschenen van Hetty Luiten onder meer de sterkevrouwenromans 'Laat me los!' 'Niet klein te krijgen' en 'Uit evenwicht'.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
26 oktober 2011
Uitgeverij
VCL/West-Friesland
ISBN
9789059775992 , 9789059776777 , 9789036427647
Bestel dit ebook vanaf  €7,99 bijLezersrecensies (1)

Best wel lekker.

door: Inge Otter-helder 1 like
Hetty heeft een beetje een simpele manier van schrijven. Het verhaal is eenvoudig makkelijk te volgen en gaat vaak over de alledaagse maatschappelijke problemen waarin veel mensen zich wel eens herkennen. De schrijfstijl doet bijna een beetje nostalgisch aan. Een beetje als een dokter romannetje...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic