De voordelen van onbeantwoorde liefde

2

Artikelen 1 Lijsten 1 Spots 2

Liefde, zoenen en ijs: Becky is back!

Wat moet je doen als je zestien bent en nog nooit een jongen hebt gezoend? Molly Peskin-Suso wilde dat ze het wist. Ze kan 26 jongens opnoemen die ze heel erg leuk vindt (of vond), maar heeft er precies nul gezoend. Haar tweelingzus Cassie zegt dat 'ze er gewoon voor moet gaan' en 'een risico moet nemen', maar dat helpt niet echt. Voor haar is het makkelijk: ze flirt met elk meisje dat ze leuk vindt. Cassie kent geen angst en is dun zonder dat ze daar iets voor hoeft te doen. Molly is introvert en - volgens haar oma - 'volslank'.

Als Cassie op een feestje Mina ontmoet, is ze voor het eerst echt verliefd. Molly is blij voor haar tweelingzus, maar voelt zich ook eenzamer dan ooit. Cassie en Mina zijn vastbesloten om een einde te maken aan Molly's reeks van onbeantwoorde liefdes en proberen haar te koppelen aan Will, een vriend van Mina. Hij is belachelijk knap, flirterig en lijkt Molly ook leuk te vinden. Perfect, toch? Maar als Molly ondertussen ook steeds meer tijd doorbrengt met Reid, haar schattige, nerdy collega, wordt het ingewikkeld. Ze moet besluiten of ze het advies van anderen opvolgt... of haar eigen hart volgt.

Over SIMON VS. DE VERWACHTINGEN VAN DE REST VAN DE WERELD

'Ook weleens fijn: een zwijmelboek over homojongeren waarin alles goedkomt.' - Trouw

'Een boek om van te smullen.' - 7Days

'

Verschenen in
Genre
Young Adult
Aantal pagina’s
304
Laatste editie
24 april 2017
Uitgeverij
Blossom Books
ISBN
9789020678888 , 9789463490122
Bestel dit boek vanaf  €17,50 bij

bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders
Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijStreaming lezen of luisteren (met een abonnement)

Advertentie

Lezersrecensies (1)

De voordelen van De Voordelen

door: Kiki van Dijk 1 like
Zoals je misschien al heb gemerkt ging ik gisteren naar YALFest toe. YALFest is (op dit moment) de grootste YA-festival in Nederland waar bekende buitenlandse schrijvers voor uitgenodigd worden en wij (de lezers) heen mogen gaan. Gisteren was ik daar dus, en kreeg ik een goodiebag met ontzettend...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van