Advertentie
De waanzinnige boomhut van 39 verdiepingen

De waanzinnige boomhut van 39 verdiepingen

63
Rank 3012 Gelezen 79 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 12 Favoriet 15 Recensies 3
Junior Artikelen 9 Lijsten 2 Spots 2 Top25's 1   Topics 0

Als je dacht dat de boomhut niet nóg hoger kon, dan heb je het goed mis! De boomhut is uitgebreid met maar liefst dertien gloednieuwe verdiepingen. Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige boomhut van 39 verdiepingen! Spring op de hoogste trampoline ter wereld, rooster marshmallows boven een werkende vulkaan, neem een duik in de chocoladewaterval, aai de babydinosaurussen, wandel hand-in-slurf met de Slurfi nator, vlieg met een draaistoel met propelleraandrijving, stap in de enge achtbaan en maak kennis met Professor Stupido, de grootste ON-uitvinder van de wereld. Dus waar wacht je nog op? Kom naar boven!!!

Genre
Kind & Jeugd
Fictie 10-12 jaar
Aantal pagina’s
354
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
Laatste editie
21 oktober 2014
ISBN
9789401422093 , 9789401421010
+

Boekinformatie wijzigen

Door lezers

Boekenbengels en Leesbeesten / Hoe waanzinning kan een boomhut zijn?
14 maart 2019 6 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Marieke Scheers Hebban Recensent

grappig

door: Marieke Scheers 1 like
Dit boek kreeg ik toevallig in handen en voor ik het wist zat ik erin te lezen. Het is heel grappig en de combinatie van tekeningen en verhaal, maken het een zeer toegankelijk leesboek. Voor de doelgroep (kinderen) is dit geweldig. Het alleen lezen van alleen maar tekst is niet voor elk kind...

Weer 13 leuke verdiepingen erbij

1 like
Afgelopen weekend las ik het boek De waanzinnige boomhut van 39 verdiepingen geschreven door Andy Griffiths en Terry Denton, vertaald door Edward van de Vendel. Deel één (De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen) en deel twee (De waanzinnige boomhut van 26 verdiepingen) had ik al eerder dit...

39 verdiepingen

door: Astrid80 1 like
Ik vond dit deel minder dan de andere twee delen. Mijn twee kinderen vinden alle delen even leuk, dus voor de doelgroep zijn de boeken zeker geslaagd! Je kunt de delen los van elkaar lezen, maar er komen af en toe dingen terug van afgelopen delen, dus het handigst is gewoon op volgorde lezen.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook